De 5 leukste kerstafleveringen allertijden

Article
vrijdag, 25 december 2020 om 9:00
pexels karolina grabowska 5725893 4f1608635145
Het is alweer kerst, maar met alle coronamaatregelen kunnen we helaas maar weinig mensen zien en kunnen we er ook niet op uit. Omdat we dachten dat jullie met kerst wel wat vrolijkheid konden gebruiken gingen we opzoek naar de leukste kerstafleveringen van de beste series.
Uiteindelijk blek het nog een hele klus, er zijn immers zoveel leuke kerstafleveringen gemaakt. We hadden in dit artikel makkelijk tientallen afleveringen kunnen selecteren, maar we moesten het uiteindelijk terugbrengen naar vijf. Na lange beraad zijn we uitgekomen bij deze vijf afleveringen. Welke vijf kerstafleringen brengen jou een leuke coronakerst?

How I Met Your Mother – Symphony of Illumination

Eind December verwijdert Netflix de serie How I Met You Mother. Mocht je dus nog een keer willen genieten van deze serie is het nu het moment. En hoe kan je dat nou tijdens kerst beter doen dan met een kerstaflevering? Het was nog lang wikken en wegen, want er zijn toch nog best wat kerstafleveringen van How I Met Your Mother uitgekomen. Maar uiteindelijk hebben we gekozen voor de twaalfde aflevering uit het zevende seizoen, Symphony of Illumination.
In deze kerstaflevering vertelt Robin tegen Barney dat ze zwanger is en krijgt ze later deze aflevering nog meer onthutsend nieuws van de dokter. Marshall en Lily zijn ondertussen in hun nieuwe huis de kerstversiering aan het ophangen, maar dat gaat ook niet helemaal goed.

Mr. Bean – Merry Christmas, Mr. Bean

Wie in dit overzicht natuurlijk ook niet mag ontbreken is Mr. Bean. De serie met Rowan Atkinson was begin jaren ’90 enorm populair en laat daar nou niet geheel toevallig ook een hele leuke kerstaflevering van bestaan. Eind 1992 verscheen namelijk de aflevering Merry Christmas, Mr. Bean. En hoewel deze aflevering al 28 jaar oud is, blijft die anno 2020 nog steeds erg leuk.
In de aflevering gaat Mr. Bean kerstinkopen doen zodat hij daarna kan gaan genieten van zijn kerstdiner. Klinkt misschien niet heel spannend, maar met de bijzondere humor van Rowan Atkinson is het toch een feest om naar te kijken.

The Office - Christmas Party

En van Mr. Bean gaan we naar The Office. De Serie met Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski en Lesie David Baker was tussen 2005 en 2013 enorm populair en laten hun nou ook een leuke kerstaflevering hebben. In het tweede seizoen verscheen namelijk de aflevering Christmas Party en deze vonden wij zo leuk dat de aflevering dit overzicht haalde.
In de aflevering moet Michael een kerstfeest op kantoor organiseren. Het feest komt alleen totaal niet van de grond, totdat hij besluit tegen de bedrijfsregels in alcohol te kopen voor het personeel. De regels zijn overtreden, maar de aflevering wordt er zeker leuker op.

Glee – A Very Glee Christmas

En van The Office gaan we naar de muzikale serie Glee. De serie was tussen 2009 en 2015 erg populair, er was ruimte voor de nodige humor, maar er was ook zeker drama op z’n tijd. Maar Glee wist zichzelf natuurlijk echt te onderscheiden met de liedjes. En je raadt het al, ook Glee bracht een leuke kerstaflevering uit. Eind 2010 verscheen namelijk de muzikale aflevering A Very Glee Christmas.
In de aflevering proberen de jongens en meisje van Glee op een muzikale manier de kerstgedachte terug te brengen. Voor de liefhebber is deze aflevering zeker een aanrader voor tijdens de kerstdagen.

Two and a Half Men – Walnuts and Demerol

En tot slot sluiten we af met een knaller. We eindigen namelijk met misschien wel één van de leukste komedieseries ooit, namelijk Two and a Half Men. De serie met Jon Cryer, Charlie Sheen, Angus T. Jones, Conchata Ferrell en later ook met Ashton Kutcher was jarenlang enorm populair. Er zijn door de jaren heen honderden afleveringen van verschenen, en daar moeten dan natuurlijk ook wel een paar kerstafleveringen tussen zitten. Wat ons betreft de leukste daarvan kwam uit het vierde seizoen en heet Walnuts and Demerol.
Charlie probeert in de aflevering leuke dingen te doen met een mooie mevrouw. Maar dat dreigt in de soep te lopen als zo’n beetje iedereen gezellig op bezoek komt en niet meer wil weggaan.

Populair Nieuws