FIFA 23 ratings brengen opvallende verandering

News
dinsdag, 13 september 2022 om 11:00
fifa 23f1658388766
Zoals elk jaar krijgen voetballers in FIFA 23 weer ratings die weer moeten geven hoe goed ze zijn. Deze ratings werden jarenlang steevast aangevoerd door Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Maar dat is dit jaar anders.
De top 23 van FIFA 23 ratings is aangekondigd. Deze zijn alleen iets anders dan verwacht. Messi stond eerder als hoogste genoteerd, en hoewel zijn rating nog steeds 91 is, het hoogste dat in deze editie is gegeven, staat zijn naam pas als vijfde vermeld.
In totaal zijn er vijf voetballers met een rating van 91. Boven Messi vinden we Kevin de Bruyne, Kylian Mbappé, en Robert Lewandowski. Karim Benzema van Real Madrid is de hoogst genoteerde voetballer in FIFA 23.
Cristiano Ronaldo had ook steevast één van de hoogste ratings. Maar dit jaar is hij iets gezakt. Hij kan zich niet meer tot het illustere gezelschap met een rating van 91 rekenen. Vanaf dit jaar moet hij het met een rating van 90 doen.

Wanneer is de release van FIFA 23?

Je hoeft niet lang meer te wachten om zelf in FIFA 23 te duiken. De game verschijnt namelijk aan het einde van deze maand, op 30 september. Met de Ultimate Edition kun je eerder aan de slag, namelijk vanaf 27 september.