Verstappen: “Ze waren zeker dronken bij F1 Manager 2022!”

News
vrijdag, 09 september 2022 om 17:30
max verstappen gp nederland 2022f1662362725
Jaarlijks kun je zelf een glansrijke carrière als F1 coureur beleven in de F1-games. Dit jaar kwam daar achteraan ook F1 Manager 2022, waarin je zoals de titel verklapt de rol van een manager neemt. Verstappen">Max Verstappen heeft alleen een appeltje te schillen met de makers van deze game.
In F1 Manager 2022 moet je alles aan je team beheren, inclusief het personeel dat niet op de baan rijdt. Daarbij horen bijvoorbeeld ook race engineers. Alle race engineers van het huidige seizoen zijn beshikbaar in de game en hebben een rating gekregen.
Dat geldt ook voor de race engineer van Max Verstappen, Gianpiero Lambiase. Maar volgens Verstappen is Lambiases rating van 84 veel te laag in verhouding tot zijn werkelijke kwaliteiten. Verstappen heeft al eerder aangegeven dat hij zo blij is met Lambiase dat hij het liefst nooit meer met een andere race engineer zou rijden.
Zowel Verstappen als fans van F1 Manager 2022 begrijpen dan ook niet waarom Lambiase’s rating maar 84 is. Dat wordt nog eens erger doordat zijn score voor communicatie 70 is, terwijl radiocontact met verstappen altijd soepel verloopt. Verstappen is ervan overtuigd dat de rating verzonnen moet zijn door iemand die destijds dronken was en zou graag een hartig woordje spreken met de ontwikkelaars van de game.

Wat voor rating had Verstappen graag gezien?

De hoogste rating voor een race engineer in F1 Manager 2022 is momenteel weggelegd voro Peter Bonnington, die met Lewis Hamilton werkt. Zijn rating is 93. Fans en Verstappen vinden dat een rating in die sferen ook voor Gianpiero Lambiase terecht is.