FIFA 23 alleen vandaag met korting bij bol.com!

News
maandag, 07 november 2022 om 10:30
fifa 23f1658388766
FIFA 23 ligt nu iets meer dan een maand in de winkel en de game is nog niet echt zover dat je hem met goede deals kan vinden. Maar één van de betere deals tot nu toe is nu te vinden bij bol.com. Wees er wel snel bij, want de korting geldt alleen vandaag.
FIFA blijft jaarlijks goed verkopen en FIFA 23 is geen uitzondering. De game heeft zelfs een record neergezet voor de franchise, iets waar het feit dat deze editie een WK modus krijgt ongetwijfeld aan bijdraagt. Mocht je zelf nog niet zijn ingestapt, dan is dit misschien het moment.

Scoor FIFA 23 met korting in dagdeal

Vandaag geldt namelijk bij bol.com een dagdeal op FIFA 23. De game gaat momenteel over de digitale toonbank voor de laagste prijs tot nu toe. Zelfs de next-gen versie is tot onder de 60 euro gezakt.
Het zijn niet direct de allerlaagste prijzen, maar voor een game die normaal gesproken 60 of 70 euro kost (afhankelijk van je versie) is dit toch een mooie meevaller. Bovendien ben je als je de game nu koopt precies op tijd voor de WK modus. Die wordt namelijk per 9 november beschikbaar.
Als je zin hebt in het WK, maar ook met deze prijs niet warm draait voor FIFA, zijn er ook nog andere deals die je kunt scoren. De WK-deals van MediaMarkt zijn bijvoorbeeld verlengd. Mocht je op zoek zijn naar een game die juist niets met voetbal te maken heeft, dan kun je mooie deals vinden in de Nintendo eShop.