Call of Duty Modern Warfare 2 spelers worden gematst door Activision

News
maandag, 07 november 2022 om 11:00
call of duty modern warfare 2 soldierf1664436468
Alle Call of Duty Modern Warfare 2 spelers die de Vault Edition hebben gekocht krijgen dubbel XP. Dit heeft Activision Blizzard besloten nadat het zelf onduidelijk was in de communicatie.
Net zoals zo’n beetje elke game die tegenwoordig uitkomt, zijn er verschillende edities van Call of Duty Modern Warfare 2 die je kan kopen. Eén daarvan is de Vault Edition, waarmee je onder andere tien uur lang twee keer zoveel XP kan verdienen in de game. Ten minste, als je de Vault Edition kocht via Modern Warfare, Black Ops Cold War of Vanguard.
Dat laatste stukje van de deal hebben alleen veel spelers gemist. Activision Blizzard heeft het dan ook niet bepaald duidelijk aangegeven. Daardoor zijn veel spelers niet blij, omdat ze dus niet de dubbele XP krijgen die ze wel hadden verwacht.
Om de playerbase tevreden te houden heeft Activision Blizzard besloten om de bonus uit te keren aan alle Call of Duty Modern Warfare 2 spelers die de Vault Edition hebben gekocht. Ongeacht of dat via één van de oudere games is gedaan. Dat heeft de uitgever bekendgemaakt via een verklaring op Twitter.

Rustig aan doen in Modern Warfare 2

Met de bonus kan je je wapens ook lekker sneller laten stijgen in rang in Call of Duty Modern Warfare 2. Let er alleen op dat je niet zomaar allerlei attachments gooit op je wapens. Veel van de extra onderdelen zorgen namelijk niet alleen voor handige voordelen - zoals een accurate scope - maar ook voor nadelen.
Meerdere spelers ondervinden dat je daardoor beter niet het maximale aantal attachments op je wapen moet gooien, maar dat twee of drie de beste balans vormt. Kies dus bewust en met mate in Modern Warfare 2.