FIFA 22 lijkt met een grote nieuwe FUT-actie te komen!

News
woensdag, 16 februari 2022 om 8:30
fifa 22f1633104591
De Future Stars promo van FIFA 22 is nog in volle gang en vorige week is pas het tweede team uitgebracht. Spelers kunnen de toekomstige supersterren nog in hun packs krijgen, maar het lijkt erop dat er alweer een nieuwe actie aankomt.
De gemiddelde FIFA-speler is wel bekend met de Icon kaarten, een kans om een legendarische speler van vroeger in je eigen team te krijgen. De grootste namen zoals Didier Drogba, Johan Cruijff en Zinedine Zidane kunnen met veel geluk worden toegevoegd aan je team. Maar voor de spelers die een iets mindere carrière hebben gehad dan de grootste voetballers aller tijden, maar die wel een grote rol voor hun club hebben gehad, bestaan er de FUT Hero kaarten. En precies die kaarten lijken een grote promotie te krijgen.

Oh captain my captain!

De nieuwe promo genaamd FUT Captains gaat om de FUT-helden die de aanvoerdersband droegen voor hun teams. Deze spelers zouden een grote upgrade krijgen, die maar tijdelijk beschikbaar zullen zijn in packs. Volgens bekende leaker TrustyFutTrader zou het gaan om hele nieuwe kaarten in plaats van simpele upgrades. We hebben al eerder een soortgelijke promotie gezien bij de Icons genaamd Prime Icon Moments, maar nog nooit bij de FUT Hero-kaarten.

Release FUT-actie mogelijk al snel

Volgens de leakers zou de FUT Captains promotie al snel verwacht kunnen worden. Volgens de planning zou deze promotie vanaf vrijdag 18 februari al live gaan. Nu klinkt dit als een drukke periode voor de FIFA 22-spelers, met de Future Stars-promotie, de aankomende FUT Captain-actie en losse kaarten die tussen neus en lippen worden uitgebracht zoals Flashback Neymar.
Dat is nog niet alles, het lijkt erop dat we na de FUT Captains-promo gelijk een nieuwe promo kunnen verwachten en dit is er eentje die we al kennen van oudere FIFA games. De “What if?” promotie zou volgens leakers namelijk gepland staan een week na de FUT Captains-actie. Het kan dus nog drukker gaan worden voor FIFA 22- spelers!