Interactieve trailer voor Destiny 2 The Witch Queen uitgebracht

News
woensdag, 16 februari 2022 om 9:00
destiny 2 the witch queenf1643886786
Bungie heeft iets meer duidelijk gemaakt over het verhaal van de nieuwe uitbreiding voor Desitny 2. Er is namelijk een interactie trailer voor Destiny 2 The Witch Queen uitgebracht, waarmee spelers meer komen te weten over de lore.
Het lange wachten op de nieuwe uitbreiding voor Destiny 2 is bijna klaar. De release van The Witch Queen staat namelijk gepland op 22 februari 2022, hoewel de DLC eigenlijk al vorig jaar had moeten uitkomen. Nu de release in zicht is, komt Bungie gelukkig ook met meer informatie over de uitbreiding.
Voor een game die bekend staat om zijn bibliotheek aan lore heeft Bungie dan ook iets heel interessants uitgebracht. Een normale trailer voor de Witch Queen DLC was uiteraard niet genoeg, de ontwikkelaar heeft er daarom voor gekozen om een interactieve trailer uit te brengen, die gefocust is op de opkomst van Savathun.
Savathun is een groot mysterie voor veel fans geweest, want er zijn een hoop vragen rondom deze antagonist niet beantwoord. Dat is dan ook precies wat er met Destiny 2: The Witch Queen zal gebeuren. In de interactieve trailer zijn verschillende hotspots waar je op kunt klikken om een dieper kijkje te nemen in de lore van de aankomende uitbreiding.

Tegenvallend zoethoudertje voor Destiny 2-spelers

In een poging om de leegte voor de Destiny 2 fans een beetje op te vullen, is de 30th Anniversary Pack uitgebracht. Hoewel de content een leuke verassing was vergeleken met de droogte die de Destiny 2 fans inmiddels gewend waren, vonden veel fans het toch niet helemaal waard voor hun geld. Of The Witch Queen dezelfde reacties zal uitlokken, dat is nog even afwachten. De aankomende DLC ziet er in ieder geval veelbelovend uit, inclusief een aantal gewilde features waar fans al lang om vragen.