FIFA 22 Future Stars nu beschikbaar met Nederlandse superster

News
dinsdag, 15 februari 2022 om 11:30
fifa 22 hypermotionf1626250746
Mocht je je nog bezighouden met FIFA 22, dan is nu een goed moment om de game op te starten! EA Sports heeft namelijk tijdelijk een nieuwe selectie met Future Stars spelers uitgebracht, inclusief een talentvolle Nederlander, en je kan daar meteen van profiteren.
EA Sports heeft recent het tweede team van de Future Stars uitgebracht in FIFA 22. Dit tweede team zou een kijkje moeten geven in de grootste spelers van de toekomst. Met de release van het eerste team in deze nieuwe serie kaarten werden al een aantal grote namen bekendgemaakt. Zo zaten Ibrahima Konate, Emile Smith Rowe en Dusan Vlahovic in de selectie. Een speler die ook erg veel potentie toont voor zijn toekomst is de middenvelder van Borussia Dortmund genaamd Jude Bellingham. Met zijn 93 rated kaart was hij de hoogste kaart van het eerste team.

Hollandse trots in Future Stars-team

Nu het tweede team is uitgekomen nemen we een kijkje naar de topspelers van de selectie. Eén van de uitblinkers van het tweede team lijkt Pedri te zijn, de 19-jarige middenvelder van FC Barcelona. Het tweede team in de Future Stars promotie bevat onder anderen: Florian Wirtz (92), Maxence Lacroix (90), Bryan Gil (89), Patson Daka (88), Tyler Adams (87), Maxence Caqueret (87) en Darwin Núñez (87).
In deze promotie hebben we ook een paar parels van eigen bodem. Zo zat bijvoorbeeld in het eerste team al Cody Gakpo van PSV en Sven Botman van LOSC Lille. In het tweede team mag zich nog een Nederlands talent toevoegen aan de lijst vol potentie en dat is niemand minder dan Ryan Gravenberch. De 19-jarige Ajax-speler heeft genoeg reden gegeven om zichzelf toe te voegen aan dit lijstje en is dan ook met zijn 92 rating op Pedri na de hoogste speler van het tweede team. Mocht je een van deze Future Stars zelf willen bemachtigen voor jouw selectie, let dan wel op! De Future stars kaarten zijn namelijk maar tijdelijk beschikbaar.