FIFA 22 trailer toont eerste gameplay en HyperMotion

News
vrijdag, 30 juli 2021 om 14:30
fifa 22f1626099250
Een tijd geleden werden we al getrakteerd op een normale FIFA 22 trailer, maar daar is na vandaag een gameplay trailer aan toegevoegd. De trailer pakt vooral uit op nieuwe technologieën die zijn gebruikt, zoals de HyperMotion technologie. Hieronder lees je alles wat je moet weten en kun je natuurlijk de trailer bekijken.
FIFA kennen we natuurlijk allemaal als één van de grootste voetbalgames ooit. In een nieuwe FIFA 22 trailer zien we nu eindelijk wat gameplay-beelden van de nieuwste titel in de franchise.
Hier krijgen we ook meer informatie en beelden te zien van de nieuwe HyperMotion-tech. Als je dit niets zegt zullen we het simpel uitleggen voor je. Hypermotion zorgt ervoor dat elke individuele speler uniek beweegt en zich uniek gedraagt. Dit heeft EA gedaan door voetbalwedstrijden te bekijken en hiervan een motion-capture te maken.
Check hieronder de nieuwe gameplay trailer van FIFA 22:

FIFA 22 krijgt grootste upgrade tot nu toe

EA noemt HyperMotion dan ook 'the best animation refresh in FIFA history'. EA heeft wel vaker gebruik gemaakt van motion-capture, maar tot nu toe was dit van één speler tegelijkertijd. Dit is de eerste keer dat zij dit hebben gedaan met gehele wedstrijden en dus 22 spelers in één keer. Er zijn meer dan 4000 nieuwe animaties aanwezig in FIFA 22, waarvoor meer dan 8000 afzonderlijke frames zijn geanalyseerd en bestudeerd. Door machine learning moeten de automatisch bestuurde spelers ook beter en sneller kunnen reageren.
FIFA 22 zal op 1 oktober uitkomen voor PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S. De HyperMotion-technologie is alleen wel exclusief voor de PlayStation 5, Xbox Series X en Xbox Series S.