Nieuwe FIFA 21 update fixt hilarische bugs

  Een nieuwe FIFA 21 update is door EA uitgebracht en brengt weer flink wat veranderingen met zich mee. Een aantal belangrijke fixes zijn in de FIFA 21 update te vinden. Zo worden hilarische bugs opgelost, terwijl de competitieve kant ook wat belangrijke ontwikkelingen kent.

  Een nieuwe FIFA 21 update heeft weer flink wat veranderingen met zich meegebracht voor de populaire voetbalgame. De patch is voor nu alleen beschikbaar op de PC met nog geen vooruitzicht op een release op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series of Nintendo Switch. Toch wordt de update binnen een aantal dagen wel verwacht, zoals wel vaker gebeurde voor FIFA 21.

  De nieuwe patch kan dan ook niet snel genoeg komen. In de FIFA 21 update worden namelijk bugs verholpen die het speelplezier bederven, vooral voor competitieve spelers. Zo is een bug opgelost die ervoor zorgt dat gevolleyde chip schoten niet meer zoveel overmacht hebben, terwijl scheidsrechters ook niet meer op het fluitje blazen als een kansrijke mogelijkheid zich voordoet.

  FIFA 21 update verhelpt grappige bugs

  Ook wordt één van de bekendste FIFA 21 bugs verholpen met de nieuwe update. Het betreft de bug waardoor managers in de Carreer Mode buggy versies van het teams tenue dragen. De volledige lijst met patch notes is op EA's website te vinden. Hieronder een handjevol van de oplossingen in de FIFA 21 gameplay.

  • Verminderde consistentie van de baan van de bal na het succesvol uitvoeren van een Skill Move waarbij de bal door de lucht vliegt.
  • Verminderde Flick Up consistentie voor de baan van de bal in het geval dat Flick Up direct na een Skill Move wordt gebruikt.
  • Verminderde consistentie van uitgevoerde Flick Ups wanneer je rent met de bal.
   • Dit effect heeft de meeste impact wanneer de speler in balbezit met hoge snelheid rent.
  • Verminderde effectiviteit van Volleyed Chip Shots vanaf een grotere afstand dan 10.67 meter.
   • Het effect wordt vergroot tot 16.76 meter, wat betekent dat Volleyed Chip Shots minder effectief zijn als ze vanaf grotere afstand geschoten worden tot 16.76 meter.
   • Volleyed Chip Shots vanaf 16.76 meter en verder zijn half zo effectief als schoten op een afstand van 10.67 meter.
  • Aanzienlijke vermindering van de kans dat de scheidsrechter de wedstrijd eindigt gedurende een kansrijke doelpoging.
   • Als gevolg kan de blessuretijd nu iets langer duren.

  FIFA 21 is beschikbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC en Nintendo Switch.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.