Eerste FIFA 20 trailer toont VOLTA Football

  Vandaag is de eerste trailer van FIFA 20 onthuld. In deze video zien we beelden van VOLTA Football, een nieuwe modus die de game terug naar de straat brengt. De trailer is enkele uren voor de EA Play livestream van FIFA 20 uitgebracht.

  De grote nieuwe feature van FIFA 20 dit jaar zal VOLTA Football worden. Deze modus brengt het straatvoetbal terug naar FIFA met tal van nieuwe opties.

  Zo kun je in deze modus je speler compleet naar eigen keuze aanpassen. Zo kun je kiezen voor een man of vrouw, je haarstijlen aanpassen, tattoos plaatsen, kleren uitkiezen en meer. Ook kun je in-game emotes gebruiken om wat meer leven aan je karakter te geven.

  FIFA 20 VOLTA Football

  FIFA 20 trailer toont VOLTA Football over de hele wereld

  Vervolgens kun je over de hele wereld op verschillende plaatsen een balletje trappen. Van een straatjeveldje in Amsterdam tot op een dak in Tokio, het zit er allemaal in. Uiteraard doet dit denken aan het eerdere FIFA Street, waarin het straatvoetbal ook centraal stond. Deze keer is het echter geen aparte game, maar maakt het deel uit van FIFA 20.

  Er zullen verschillende modi's zijn binnen VOLTA Football om uit te kiezen. Je kunt in teams van 3 (zonder keeper), 4 of spelen. Daarnaast is Professional Futsal ook een optie. Doordat sommige locaties wel of geen muren hebben, heeft dat ook invloed op hoe je het spel speelt.

  VOLTA Football zal komen met zijn eigen story modus. Je kunt verder je eigen squad maken, of kiezen voor professionele spelers om in je team te plaatsen.

  FIFA 20 VOLTA Football

  Wanneer komt FIFA 20?

  De eerste beelden van FIFA 20 met VOLTA Football zijn in de trailer bovenaan dit artikel te zien. FIFA 20 verschijnt op 27 september op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Voor meer over E3 2019, kun je naar onze speciale E3 2019-pagina.

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.