Dit zijn de nieuwe stadions en celebrations in FIFA 21

News
donderdag, 24 september 2020 om 13:30
fifa 21 ratingsf1600444333
Voetbalfans moeten nog even geduld hebben. FIFA 21 staat voor de deur en is bijna te spelen. Ondanks dat er dit jaar géén demo uitkomt voor het spel, kunnen fans zich wel alvast klaarmaken voor FIFA 21. EA Sports heeft namelijk de nieuwe competities, clubs, stadions en celebrations onthuld.

FIFA 21 competities

Net als in de vorige editie, geeft FIFA 21 fans als enige de mogelijkheid tot een aantal van de beste voetbalcompetities. Zo zijn de onder meer de UEFA Champions League, UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga, en LaLiga Santander te spelen in FIFA 21.
Naast de bovenstaande competities biedt FIFA 21 ook de mogelijkheid tot de Argentijnse, Amerikaanse, Australische, Belgische, Chinese, Deense, Engelse, Franse, Duitse, Ierse, Italiaanse (deels), Japanse, Koreaanse, Mexicaanse, Nederlandse, Noorse, Oostenrijkse, Poolse, Portugese, Roemeense, Saudi Arabische, Schotse, Spaanse, Turkse, Zweedse en Zwitserse competities.

Geen Serie B in FIFA 21

In de Liga Do Brasil hebben de clubs wederom spelers met gegenereerde namen en zit deze niet in Ultimate Team. Dit jaar heeft EA een groot verlies geleden in Italië. Het verloor de volledige licentie van de Serie B en ook dat van een aantal clubs. Zo zit dit jaar, naast Juventus, ook AS Roma niet in het spel. Laatstgenoemde zit onder de naam Roma FC in het spel. Wel kreeg het dit jaar de volledige rechten van AC Milan en Inter Milan. Bij Rest of World zijn Brescia, Chievo Verona, Empoli, Lecce en SPAL te vinden.
fifa 21 van dijkf1600443845

Nieuwe FIFA 21 stadions

Qua stadions is FIFA 21 er flink op achteruit gegaan. In Serie A zit jaar als enig echt stadion dat van AC Milan, het San Siro. In de Engelse Premier League speelt dit jaar één club niet in het eigen stadion. Het Elland Road van Leeds United zit bij de lauch van FIFA 21 niet in het spel. Wel hoopt EA deze in de loop van het spel nog toe te voegen aan de game.
FIFA 21 kent ook een aantal nieuwe stadions. Dat van Portland Timbers (Providence Park), SC Paderborn 07 (Benteler-Arena), Union Berlin (Stadion An der Alten Försterei), Granada CF (Estadio Nuevo Los Cármenes). Helaas is de Johan Cruijff ArenA van Ajax het enige Nederlandse stadion. Menig FIFA-fan ziet graag De Kuip van Feyenoord in het spel komen. Deze zit overigens wél in PES.
fifa 20 ajaxf1603192378

Nieuwe celebrations in FIFA 21

In FIFA 21 zijn er ook een aantal nieuwe manieren om je doelpunt te vieren. Hier beneden heeft EA Sport ze allemaal op een rijtje gezet.

Nog even geduld voor FIFA 21

Voetbalfans kunnen bijna aan de slag met de nieuwe FIFA-game. EA Sports brengt op 9 oktober FIFA 21 naar PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Spelers met een volgende generatie console moeten dan nog even geduld hebben. Voor de Xbox Series X, PlayStation 5 en Google Stadia is nog geen officiële releasedatum naar buiten gebracht.
Spelers met FIFA 21 die naar de volgende generatie consoles overstappen, kunnen deze gratis omruilen. Hoe dat precies in zijn werking gaat, lees je hier!
Ben je benieuwd naar het volgende jaar FIFA? Wij hebben 10 dingen op een rijtje gezet die wij graag willen zien in FIFA 21. Bekijk hier de beste spelers van het gehele spel.

Populair Nieuws