The Lord of the Rings serie wordt 'mind blowing'

News
donderdag, 24 september 2020 om 13:00
lord of the ringsf1637942842
De aankomende Lord of the Rings is nu al een hype. Dat wordt er absoluut niet minder op als ook een actrice, die een grote rol in de serie zal spelen, zegt dat de serie fantastisch wordt.
Morfydd Clark, de actrice bekend van onder andere Eternal Beauty en Saint Maud, zal in de Lord of the Rings serie een rol spelen als een jonge Galadriel. Dit ongelofelijk krachtige wezen uit de wereld zal ongetwijfeld erg aanwezig zijn in de serie. De Welshe is erg trots op haar rol, want groter dan lord of the Rings kan je bijna niet gaan.

Mind blowing

De actrice geeft in een interview aan dat ze zelf een erg grote fan is van de films en het ongelofelijk tof vindt dat zij deze rol gekregen heeft. Over de serie valt ze ook zeker te spreken. Ze zegt dat de serie en alles daar omheen een en al ‘mind blowing’ is. Letterlijk voor alles heeft iemand een taak. Zo geeft Clark het voorbeeld dat er iemand rondloopt die kijkt hoe de grond reageert op de voetstappen van de acteurs. Zo groot is Lord of the Rings.
the lord of the rings the return of the king 3

The Lord of the Rings

The Lord of the Rings is natuurlijk een ongelofelijk grote trilogie. Bijna iedereen heeft de drie films wel een keer gezien. Toen de tweede trilogie uit ‘Middle Earth’ van start ging onder de naam ‘The Hobbit’ was dit bijna net zo’n groot succes. De mensen blijken niet genoeg te kunnen krijgen van de grote fantasiewereld gecreëerd door J.R.R Tolkien. Recentelijk werd aangegeven dat de trilogie komende maand opnieuw te zien is in de bioscoop!

Populair Nieuws