FIFA 21 heeft nieuwe cover star gevonden voor dit jaar

News
woensdag, 22 juli 2020 om 17:50
psg fifa 20 mbappe neymarf1595431357
EA Sports heeft woensdag de gloednieuwe covers van FIFA 21 onthuld. Er blinkt een nieuwe superster op de voorkant van FIFA 21. De ontwikkelaar daarnaast heeft een compleet andere draai aan de FIFA cover gegeven.
Wie komt er op de FIFA 21 cover? Het is een vraag die bij iedere FIFA release terugkeert en die tot veel discussies leidt. Een paar namen komen steevast in de discussie naar voren, maar sommige spelers verdienen meer aandacht. Wij deden begin deze maand al een paar gokjes. Natuurlijk kwamen de namen van Messi en Ronaldo gelijk naar boven, maar beide spelers zitten bij een club die geen deal met EA Sports heeft. Daardoor vielen die namen al snel af.

Grote namen voor de FIFA 21 cover

Daarnaast kwam Liverpool-captain Jordan Henderson naar boven. De middenvelder blonk het afgelopen jaar uit bij het (bijna) niet te stoppen Liverpool, maar ook hij is het niet geworden. Teamgenoot Mohamed Salah was ook een optie die afviel.
Arjen Robben keert dit seizoen terug in FIFA. De vedette maakt zijn rentree in de Eredivisie bij FC Groningen, maar dit bleek niet genoeg voor een plekje op de cover van FIFA 21. Erling Braut Haland van Borussia Dortmund zette afgelopen heel Europa op zijn kop. Het Noorse supertalent scoorde er flink op los en kwam zo in de schijnwerpen te staan. Helaas voor Haland heeft EA Sports dit jaar voor een ander supertalent gekozen.
fifa 20 3f1595431704

De nieuwe ster van FIFA 21

EA SPORTS heeft namelijk de 21-jarige Kylian Mbappé aangekondigd als de FIFA 21 cover star. De nieuwe FIFA 21 atleet scoorde winnende goals tijdens het WK van 2018, won landstitels met PSG, werd in 2017 tot Golden Boy verkozen en won de Ligue 1-speler van het jaar op 20-jarige leeftijd.
Mbappe schittert zowel op de cover van de Standard, Champions en Ultimate Edtition van FIFA 21. Aankomende donderdag 23 juli komt er nog meer nieuws rondom FIFA 21 naar buiten. Tegen het einde van de middag heeft EA Sports een livestream aangekondigd.

FIFA 21 in oktober

EA Sports brengt op 9 oktober FIFA 21 naar PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Spelers met een volgende generatie console moeten dan nog even geduld hebben. Voor de Xbox Series X, PlayStation 5 en Google Stadia is nog geen officiële releasedatum naar buiten gebracht.

Populair Nieuws