PS5 en Xbox Series X games van Ubisoft voorlopig niet duurder

  De prijzen van Xbox Series X en PlayStation 5 games beloven over het algemeen wat hoger te worden dan die voor de Xbox One en PS4. Net alle gamers zijn hier blij mee. Ubisoft heeft nu aangegeven de prijzen haar games op PS5 en Xbox Series X niet duurder te maken. Deze prijzen blijven gewoon op 60 euro staan.

  Dit wist Jason Schreier via Twitter te melden. Ubisoft heeft dit blijkbaar gemeld in een gesprek over de financiën, waarin ook de strategie voor de komende tijd besproken werd. De ontwikkelaar doelt hiermee op de extra bedragen die ontwikkelaars rekenen voor upgrades van PS4 en Xbox One naar de next-gen consoles in de komende herfst.

  Het gaat volgens Schreier specifiek voor de titels die in de herfst uitkomen zoals Assassin’s Creed Valhalla en Watch Dogs Legion. Als mensen deze games pre-orderen voor PS4 en Xbox One, hoeven ze later niet nog eens 10 dollar (of euro) bij te betalen voor een upgrade, zoals dat wel het geval is bij Take-Two Interactive games als NBA 2K21.

  Later misschien wel duurdere PS5 en Xbox Series X games

  Of Ubisoft de prijzen van de game die later uitkomen ook op 60 dollar houdt, is onbekend. Voor nu is dit in ieder geval goed nieuws, want het betekent dat in ieder geval de komende games uit de studio gratis upgrades krijgen. Het gelijk houden van de prijs van games als Assassin’s Creed Valhalla en Watch Dogs Legion is een logische keuze, gezien deze games eigenlijk gemaakt zijn voor PS4 en Xbox Series X. De kans dat de toekomstige Ubisoft games die wél voor next-gen gemaakt zijn duurder worden is dan ook redelijk groot.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.