Op deze datum is de FIFA 21 reveal trailer te zien!

  De datum waarop de officiële reveal trailer van FIFA 21 is bekend. Deze week nog komt de onthullingsvideo van de nieuwe FIFA nog online. Via YouTube maakt ontwikkelaar EA Sports de datum bekend.

  In een geplande livestream op het YouTubekanaal van EA Sports is de datum te zien. De livestream gaat op donderdag 23 juli om 17.00 uur Nederlandse tijd in première. Wat er in de gloednieuwe trailer aan de wereld getoond gaat worden, is nog onduidelijk. In de FIFA 20 trailer toonde EA destijds de eerste beelden van de nieuwe modus Volta Voetbal.

  De onthullingstrailer zal niet de eerste beelden van FIFA 21 tonen. Op 19 juni van dit jaar kwam EA al met een korte trailer. Hierin waren een aantal korte beelden van FIFA 21 te zien, gemixt met dat van Madden NFL. In de reveal trailer van 23 juli zal het naar alle waarschijnlijkheid een hoop duidelijkere beelden met informatie tonen.

  Nog even wachten op FIFA 21

  Voetbalfans kunnen snel aan de slag met de nieuwe FIFA-game. EA Sports brengt op 9 oktober FIFA 21 naar PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Spelers met een volgende generatie console moeten dan nog even geduld hebben. Voor de Xbox Series X, PlayStation 5 en Google Stadia is nog geen officiële releasedatum naar buiten gebracht.

  Vanaf de maand augustus beloofde EA in ieder geval met meer nieuws over de game te komen. De ontwikkelaar zegt onder andere met nieuws over gameplay, Career Mode, Volta, Pro Clubs en Ultimate Team te komen.

  Onze voorspellingen voor FIFA 21

  Ben je benieuwd naar het volgende jaar FIFA? Wij hebben 10 dingen op een rijtje gezet die wij graag willen zien in FIFA 21. Voor FIFA 21 hebben wij alvast een aantal voorspellingen gedaan van FUT ratings. De top 10 spelers en 11 beste Nederlanders kwamen aan de beurt.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.