FIFA 21 cosmetische items zijn nu los verkrijgbaar!

  FIFA 21 is nog steeds razend populair onder fanatieke voetbalfans. In de online winkel van de game kon je cosmetisch items tot nu to alleen via lootboxes kopen. Nu heeft de in-game winkel een update gekregen, waardoor je specifieke cosmetische items los kunt kopen.

  Elk jaar komt er een nieuwe FIFA-game uit. FIFA 21 is de nieuwste uit de franchise. De game maakt veel winst door in-game aankopen, waaronder lootboxes. Alleen in deze lootboxes waren cosmetische items verkrijgbaar. Deze konden dus niet los gekocht worden. Nu komt hier verandering in.

  Het is nu wel mogelijk om allerlei FIFA 21 cosmetische items los te kopen, zonder dat je eerst lootboxes hoeft te kopen in de hoop er iets specifieks uit te halen. Alhoewel dit dus een stap in de goede richting is, vinden veel FIFA-fans dat de prijzen voor de cosmetische items nog steeds veel te hoog zijn.

  Deze Fifa 21 cosmetische items zijn nu verkrijgbaar

  De in-game winkel biedt nu de losse items aan, waardoor je onder andere voetbalkleding voor 300 punten (ongeveer drie euro) kunt aanschaffen. Ook kun je een nieuw thema voor een stadion voor 200 punten (2 euro) kopen. Je kunt deze items ook kopen met FIFA Ultimate Team punten, die spelers in de game kunnen verdienen en geen echt geld kosten. Zo kost een stadion hiermee 15.000 FUT-punten en voetbalkleding 25.000 FUT-punten.

  Er is al langer kritiek op lootboxes in games. Nu probeert EA hier afstand van te doen door cosmetische items los te verkopen. Hierdoor hoef je dus niet tientallen euro’s uit te geven om iets te kopen dat je wilde en kun je er in de game voor sparen.

  Ben jij blij dat Fifa 21 cosmetische items nu los te verkrijgen zijn? Laat het weten in de reacties!

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.