Netflix voegt Resident Evil films toe!

  Netflix heeft twee nieuwe films toegevoegd die voor Resident Evil-fans interessant kunnen zijn! Het gaat om de animatiefilms van de horror-reeks, Resident Evil: Damnation en Resident Evil: Degeneration. Beide CGI-animatiefilms zijn al een langere tijd uit, maar voor fans van de reeks zijn het leuke toevoegingen op de streaming-gigant. Hoewel niet iedereen fan zal zijn van de films, is het toch een erg leuke toevoeging op Netflix die weer een andere ervaring biedt dan enkel de games.

  Resident Evil: Degeneration

  Het virusongeluk in Raccoon City is te zien op verschillende programma’s en de hele wereld kan zien hoe erg het er aan toe ging en hoe de stad werd platgegooid met een nucleaire raket. In een andere uitzending is te zien hoe er een nieuw farmaceutisch bedrijf, WillPharma, een nieuw onderzoekslab gaat opzetten in de buurt van Harvardville. Om te voorkomen dat geschiedenis zich herhaalt, gaan Claire Redfield en Leon S. Kennedy erop af.

  Degeneraion heeft de stemmen van Alyson Court, Paul Mercier, Laura Bailey, Roger Craig Smith, Crispin Freeman, Michelle Ruff, Michael Sorich en Salli Saffioti.

  Resident Evil: Damnation

  Damnation is een rechtstreeks vervolg op Degeneration. Je kan dus heerlijk de twee films achter elkaar bingewatchen terwijl je wacht op Resident Evil Village. In Damnation wordt Leon S. Kennedy door de regering naar een land van de Sovjet-Unie gestuurd. Het land wordt geteisterd door een burgeroorlog tussen loyalisten en separisten, die de controle over het land en haar oliereserves willen krijgen. Leon moet er achter komen of er gebruik wordt gemaakt van bio-organische wapens om de strijd te winnen.

  Damnation heeft de stemmen van Matthew Mercer, Dave Wittenberg, Wendee Lee en Courtenay Taylor.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.