Fear The Walking Dead seizoen 5 naar Amazon Prime

News
woensdag, 12 augustus 2020 om 8:30
fear the walking dead seizoen 4 review zombies in overvloed 145256 1f1600156394
Het zesde seizoen van Fear Walking Dead">The walking Dead komt eraan. Fans die het vijfde seizoen nog niet gezien hebben of opnieuw willen kijken hebben geluk, want vanaf midden augustus zal seizoen 5 van de spin-off serie van The Walking Dead te streamen zijn. Fear The Walking Dead zal dan gestreamd kunnen worden op Amazon Prime Video.
Fear The Walking Dead neemt je mee terug in de tijd naar de beginperiode van de Apocalyps. In de serie volgen we een familie die samen moet werken om te overleven in de wereld vol ondoden.
De spin-off serie is onder fans ook zeker geliefd. De fans die het vijfde seizoen nog niet hebben gezien, hoeven nog maar een paar dagen geduld te hebben en kunnen het seizoen vervolgens streamen op Amazon Prime Video. Vanaf 15 augustus zal het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead namelijk te bekijken zijn op de streamingdienst van Amazon.

Zesde seizoen

Het vijfde seizoen is ook zeker niet het laatste seizoen van Fear The Walking Dead. Het zesde seizoen werd vorig jaar al aangekondigd en zal dit jaar in première gaan op 11 oktober 2020.
Dit jaar komen nog veel meer series van The Walking Dead uit, die allemaal in oktober 2020 in première zullen gaan. Daarbij hoort ook een nieuwe spin-off: The Walking Dead: World Beyond. Als je benieuwd bent wanneer de verschillende series precies uitkomen kun je alle release data hier vinden.

Populair Nieuws