Dit zijn de release data van alle The Walking Dead series

  Er zal nog veel verschijnen in The Walking Dead franchise en afgelopen tijd zijn er veel nieuwe data bekend geworden. De release data van The Walking Dead, Fear The Walking Dead en de nieuwe serie The Walking Dead: World Beyond zijn namelijk bekendgemaakt. Wij vertellen je wanneer de series weer van start gaan!

  AMC

  Door het coronavirus hebben veel films en series vertraging opgelopen. Ook The Walking Dead franchise, die heel wat projecten gepland had staan is hard door het virus geraakt. Inmiddels zijn er nieuwe release data van The Walking Dead seizoen 10, Fear The Walking Dead seizoen 6 en The Walking Dead: World Beyond.

  Het tiende seizoen van The Walking Dead verschijnt op 6 oktober 2020 met de zestiende aflevering “A Certain Doom.” Hierna volgen nog zes extra afleveringen, deze zullen wel pas in de eerste helft van 2021 verschijnen. Tot slot zal naar verwachting seizoen 11 in oktober 2021 te zien zijn.

  Releasedata van The Walking Dead spin offs dit jaar nog

  De nieuwe serie van The Walking Dead zal een groep tieners volgen die vlak na de Apocalyps geboren zijn. Zij zitten veilig achter muren in de wereld vol ondoden en hebben geen idee wat de gevaren van de wereld zijn. Het eerste seizoen van de nieuwe serie zal op 4 oktober 2020 van start gaan. Tijdens Comic Con@Home werd er een nieuwe trailer onthuld van The Walking Dead: World Beyond.

  Het zesde seizoen van Fear The Walking Dead zal op 11 oktober verschijnen met zestien nieuwe afleveringen. De spin-off serie volgt twee families die samen moeten werken om te overleven na de Apocalyps. De wereld van The Walking Dead wordt verder ontdekt uit het perspectief van een familie.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.