Fast & Furious krijgt misschien onverwachte film

News
maandag, 15 mei 2023 om 13:30
fast xf1683274352
De Fast & Furious franchise loopt op zijn einde. De actie in de reeks begint steeds absurder te worden, dus voor sommigen is het einde meer dan welkom. Maar Vin Diesel lijkt nu te suggereren dat er een onverwachte extra film aankomt.
Het is al jaren bekend dat de Fast & Furious reeks binnenkort ophoudt. Binnenkort draait Fast X in de bioscoop en daarna volgt er nog één film. Tenminste, dat is het plan dat tot dusver is aangekondigd.
Vin Diesel lijkt nu te suggereren dat er toch een twaalfde film komt. Fast X en de elfde film zijn twee delen van hetzelfde verhaal, maar volgens Diesel wilde de studio na het zien van Fast X ineens weten of een trilogie ook mogelijk was. Dat vertelde hij bij de première van Fast X aan Fandango.
Michelle Rodriguez deed ook nog een duit in het zakje. Zij liet weten dat “elk verhaal drie bedrijven heeft”. Op de vraag of Diesel en Rodriguez stiekem een Fast & Furious 12 hadden bevestigd, zei Diesel dat het tweetal in de problemen zou komen als hij meer zou zeggen.

Wanneer is de release van Fast X?

Als er een twaalfde Fast & Furious film komt, zullen we dat ongetwijfeld in de komende jaren te horen krijgen. Voorlopig is er in ieder geval Fast X om naar uit te kijken: die verschijnt op 18 mei. De elfde film verschijnt als het goed is in 2025.