Fast X krijgt een zeer speciale cameo

News
vrijdag, 12 mei 2023 om 12:00
fast x2f1683274538
Het is bijna tijd voor de release van Fast X, de nieuwste film in de Fast & Furious-franchise. Fans kunnen deze keer uitkijken naar een zeer speciale cameo in de film.
De Fast & Furious-franchise staat vandaag de dag voornamelijk in het teken van Vin Diesel, die Dominic Toretto speelt. Dat is alleen niet altijd het geval geweest. De eerste films draaiden namelijk om Brian O’Conner, gespeeld door Paul Walker. De acteur overleed in 2013 in een auto-ongeluk. De laatste film waar hij in verscheen was Furious 7, waarbij sommige scènes zijn opgenomen met de broers van Walker.
In Fast X is straks ook een ander familielid van Paul Walker te zien. De nieuwe film heeft namelijk een speciale cameo voor Meadow Walker, de dochter van Paul. Dat heeft zij bekendgemaakt via Instagram.

“De eerste Fast kwam uit toen in één jaar oud was. Ik groeide op op de set om mijn vader, Vin, Jordana, Michelle, Chris en meer te zien op de monitoren. Dankzij mijn vader werd ik geboren in de Fast-familie. Ik kan niet geloven dat ik daar straks ook echt bij hoor!”

Paul Walker ook in Fast X?

Naast een cameo voor zijn dochter, zal Paul Walker zelf ook verschijnen in de nieuwe Fast & Furious-film. Dat heeft regisseur Louis Leterrier eerder al bekendgemaakt. In de wereld van de films leeft Brian O’Conner namelijk nog en Fast X zal een aantal flashbacks krijgen. Daarin zal de overleden acteur weer te zien zijn.