Vodafone storing trapt de dinsdag slecht af

News
dinsdag, 12 oktober 2021 om 10:00
Er is momenteel een flinke Vodafone storing aan de gang. Bij Allestoringen stromen de meldingen binnen. Rond 09.00 uur stond de teller met meldingen al op 15.000.
Al de hele ochtend zijn er problemen bij Vodafone. Zo meldt de helft van alle gebruikers totaal geen bereik of verbinding te hebben, terwijl nog eens 40 procent last heeft van problemen rondom mobiel internet. Tien procent meldt dat het een algehele storing betreft.
Hoe lang de problemen bij Vodafone nog aanhouden is nog maar de vraag. Gelukkig voor gebruikers lijkt de piek langzaam af te nemen sinds 10.00 uur. Op Twitter laat Vodafone ook weten dat er een storing is en dat er gewerkt wordt aan een oplossing. Bij de technische dienst wordt hard gewerkt om gebruikers weer van de Vodafone-diensten te voorzien. Een precies tijdstip waarop alles is opgelost, blijft voor nu alleen uit.

Vodafone storing ook hier te volgen

Vodafone heeft zelf een pagina aangemaakt waar gebruikers in de gaten kunnen houden of de storing al is opgelost. Via de webpagina biedt Vodafone tevens haar excuses aan voor de storing en wordt nog een keer uitgelegd hoe er aan een oplossing wordt gewerkt. Gebruikers wordt dan ook om geduld gevraagd tot de problemen definitief zijn opgelost.