De Halo TV-serie krijgt een nieuwe canon

News
vrijdag, 17 december 2021 om 12:30
halo infinitef1632209469
De Halo TV-serie zal een andere canon hebben als de games en boeken. De serie zal een ander verhaal vertellen en geeft haar eigen canon genaamd ‘Silver Timeline’. De serie zal volgend jaar uitkomen op Paramount Plus.
De aankomende TV-serie van Halo zal niet dezelfde canon hebben als de games en boeken, maar vertelt een heel ander verhaal dat zich afspeelt in de ‘Silver Timeline’. In een video gedeeld op Twitter verteld Kiki Wolfkill, uitvoerend producent, dat de beslissing voor een andere canon gunstig zal zijn voor beide tijdlijnen.
Het Halo-universum is een complexe, en soms rommelige plek, die bestaat uit verschillende games, boeken, strips en een anime-serie. Ze bevinden zich allemaal in hetzelfde universum, het zou daarom een enorme klus zijn om de TV-serie te verbinden aan alle voorgaande content.

Eerste beelden Halo-serie

De Halo-serie staat gepland om begin 2022 uit te komen op Paramount Plus. Tijdens The Game Awards hebben we de eerste trailer kunnen zien van de serie. In de serie spelen onder andere Pablo Schreiber als Master Chief, Olive Gray en Danny Sapani als Miranda en Jacob Keyes, en Jen Taylor als Cortana.