Fans willen dat er een nieuwe Black Panther komt

News
dinsdag, 28 december 2021 om 15:30
black pantherf1625042263
Sinds de dood van Chadwick Boseman heeft Marvel vaak gezegd dat er geen nieuwe acteur komt voor het personage Black Panther. Fans zijn het hier niet mee eens en daarom is er een petitie opgezet die nu al bijna 50,000 keer is ondertekend.
Black Panther werd in de MCU geïntroduceerd in Captain America: Civil War. Daarna kreeg het personage een eigen film en deze was erg succesvol. Daarna kondigde Marvel aan dat er een deel twee zou komen, maar toen overleed Chadwick Boseman, de acteur van het personage. Marvel heeft besloten door te gaan met deel twee, maar wel gezegd dat er geen nieuwe acteur voor het personage zal komen.

Waarom willen fans een nieuwe Black Panther?

Fans zijn het hier niet mee eens en zijn een petitie begonnen die nu al bijna 50,000 keer is ondertekend. Fans zijn namelijk van mening dat het personage een hoop mensen inspireert en door ervoor te kiezen niet verder te gaan met het personage verdwijnt die inspiratie bij die mensen.
In de petitie wordt duidelijk gezegd dat de ondertekenaars niet willen dat Chadwick Boseman vervangen wordt, maar dat Black Panther als personage blijft bestaan.
Zo staan er in de petitie bijvoorbeeld een aantal karakters uit de eerste film die de rol van Black Panther over zouden kunnen nemen. Momenteel lijkt het er alleen op dat dit niet het plan van Marvel is, maar misschien door de populariteit van de petitie zal Marvel toch het besluit heroverwegen.

Populair Nieuws