FIFA 21 storing zorgt ervoor dat je niet kan spelen

News
donderdag, 25 februari 2021 om 12:30
fifa2101f1603011734
Iedereen die vandaag zijn beloningen wil openen heeft even pech. FIFA 21 kampt namelijk met een flinke storing waardoor veel spelers niet in kunnen loggen.
We zijn slechte servers inmiddels wel gewend bij FIFA 21, maar dat de hele game platligt gebeurt niet vaak. Toch is er vandaag een FIFA 21 storing die ervoor zorgt dat je de game niet kan spelen. Het is vervelend omdat vandaag natuurlijk ook de dag is dat iedereen zijn beloningen van FUT Champions en Division Rivals krijgt. De storing zorgt er in dit geval dus voor dat je niet in kan loggen en dus ook niet bij je beloningen kan.
Wat er precies aan de hand is, is niet helemaal duidelijk, maar EA Sports zal er ongetwijfeld bovenop zitten om de storing zo snel mogelijk te verhelpen in FIFA 21. Ze zullen bij EA Sports waarschijnlijk ook niet zo veel zin hebben in extra kritiek, ze krijgen namelijk al genoeg doodsverwensingen op hun social media feeds. Hopelijk is de storing zo snel mogelijk over.

FIFA moet veranderen

Slechte servers is slechts een van de redenen waarom spelers helemaal klaar zijn met FIFA. De populaire voetbalgame doet al jaren hetzelfde zonder te innoveren en dat haalt toch wat frustratie naar boven, zeker gecombineerd met sommige rare bugs die je kan vinden in FIFA 21. De game blijft alleen wel heel verslavend en daarom kunnen we toch stiekem niet wachten totdat de storing voorbij is zodat we weer aan de slag kunnen met alle doelstellingen die in de game te vinden zijn.

Populair Nieuws