Fan overtuigd van bizarre Mario Kart ‘tease’

News
donderdag, 08 juni 2023 om 18:00
mario kart 8 deluxe switch wallpaper 3f1577207458
Het is al enige tijd geleden dat Nintendo een volledig nieuwe Mario Kart heeft gelanceerd. Fans zitten dankzij de nieuwe DLC weliswaar niet verlegen om content, maar velen hopen op een nieuw deel. Nu meent een fan een tease te hebben gespot, al is hij vrij bizar.
De Mario-film zat bomvol easter eggs en verwijzingen naar de Mario-games. Nu de film ook in veel landen is te streamen en huren zijn veel fans dan ook nog eens op zoek gegaan naar nieuwe easter eggs. Een fan denkt iets te hebben gevonden dat verwijst naar een nieuwe Mario Kart-titel.
In de film is namelijk een busje te zien van het loodgietersbedrijf van Mario en Luigi en op het dak van dat busje ligt een aantal pijpen en buizen. Op één van die buizen staat een reeks cijfers en letters, zoals in het echt vaak ook het geval is. In de code komen de karakters “MK10500N” voor, wat volgens een fan op Reddit opgevat kan worden als “MK10 soon”, ofwel “Mario Kart 10 binnenkort”.
Als dat een tease is voor een nieuwe Mario Kart, zou dat wel betekenen dat Nintendo nummer 9 overslaat. Maar als je Mario Kart 8 Deluxe, de DLC voor die game, of Mario Kart Tour als het negende deel in de reeks ziet, kan het zijn dat de volgende game Mario Kart 10 heet. Daar komt bij dat grote bedrijven het cijfer 9 vaker overslaan, zoals bijvoorbeeld met de niet-bestaande iPhone 9 of het eveneens genegeerde Windows 9.

Komt Mario Kart 10 eraan?

Dat alles wil niet zeggen dat er daadwerkelijk een nieuwe Mario Kart op weg is. De code op de pijp is bijvoorbeeld veel langer dan alleen de combinatie MK10500N en van de rest van de code is niets zinvols te maken. Verder is Nintendo nog niet klaar met de DLC voor Mario Kart 8 Deluxe, dus het lijkt niet heel waarschijnlijk dat een nieuw deel daadwerkelijk heel snel komt.

Populair Nieuws