Nieuwe Mario Kart 8 DLC komt “snel”

News
vrijdag, 02 juni 2023 om 18:00
2022 02 11 mario kart 8 deluxef1644576160
Mario Kart 8 Deluxe heeft nu al ongekend veel circuits, maar we hebben er nog een stuk of wat tegoed. Het ziet er nu naar uit dat een aantal daarvan snel voor de deur staat. Nintendo lijkt dat zelf te teasen.
Het is maar de vraag of er ooit nog een Mario Kart komt met zoveel circuits als Mario Kart 8 Deluxe. De game telde al meer banen dan gebruikelijk en met een uitgebreide season pass wordt dat aantal nog eens verdubbeld. Van de nieuwe banen mogen we er nog 16 verwachten.
Die komen voor het einde van het jaar in twee golven. Eén van die golven staat misschien al voor de deur. Het Canadese Twitter-account van Nintendo plaatste onlangs een bericht over Mario Kart en beloofde daarbij dat er “snel” meer circuits komen via de Booster Course Pass. Aangezien de vorige golf alweer drie maanden geleden is, zien veel fans dat als bewijs dat de release van de volgende golf er elk moment kan zijn.
Uiteraard is er nog wat tijd om de laatste twee golven uit te brengen. “Snel” is bovendien een rekbaar begrip. Dat de volgende golf deze zomer verschijnt is een redelijke verwachting, maar of dat deze maand of bijvoorbeeld pas in augustus is, is niet af te leiden uit de woorden van Nintendo.

Welke circuits krijgt Mario Kart 8 Deluxe erbij?

Het is momenteel nog niet bekend welke circuits er nog bij gaan komen in Mario Kart 8 Deluxe. De DLC geeft vaak een mengelmoes van verwachten en onverwachte banen. Veel zijn afkomstig uit eerdere Mario Kart-games op Nintendo’s oudere spelcomputers, andere zijn bedacht voor de mobile game Mario Kart Tour. Het is zelfs voorgekomen dat de DLC een nooit eerder uitgebracht circuit introduceerde.