Fan denkt Marvel’s Spider-Man 2 plotpunt te vinden

News
vrijdag, 26 mei 2023 om 14:30
marvels spider man 2 gameplay symbiotef1685029321
Marvel’s Spider-Man 2 is deze week uitgebreid getoond tijdens de PlayStation Showcase. Belangrijke details over het verhaal worden alleen nog geheim gehouden. Een fan denkt alleen een plotpunt te hebben ontdekt.
Na de PlayStation Showcase van 24 mei verschenen er ook de nodige posts op de PlayStation Blog over de games die waren getoond. In de post over Marvel’s Spider-Man 2 staat alleen een heel opmerkelijk zinnetje, zo ontdekte een fan. De post heeft het namelijk over de bedreiging die het Venom-symbiote is voor Earth-1048.
Er zijn meerdere universums binnen Marvel en die worden vaak aangeduid met een nummer dat aan de Aarde wordt vastgeplakt. Dat de aarde van Insomniacs games Earth-1048 is, is ook al langer bekend, maar er is in de context van wat er op de blog staat weinig reden om het nummer in de post te noemen. Fans denken daarom dat er misschien meerdere Aardes in de game voorkomen.
Het zou zeker niet de eerste keer zijn dat Spider-Man met het multiversum te maken krijgt. Er zijn bijvoorbeeld de Spider-Verse films (de Spider-Man uit de game zal zelfs te zien zijn in het volgende deel). Ook Spider-Man No Way Home gooide het multiversum open. Alleen een blogpost is wat weinig bewijs, maar een multiversum-avontuur voor Insomniacs Peter Parker en/of Miles Morales is niet buiten de lijn der verwachting.

Multiverse in Marvel’s Spider-Man 2 al eerder gesuggereerd

Het is overigens niet de eerste keer dat men denkt dat Marvel’s Spider-Man 2 een multiversum-verhaal wordt. Eerder dook er bijvoorbeeld een actiefiguur van Insomniacs Miles Morales op waarvan de verpakking het multiversum noemde. Dat werd alleen snel opgehelderd als een vergissing van de fabrikant.

Populair Nieuws