Fall Guys update voegt anti-cheat systeem en Big Yeetus toe met update

  Fall Guys update 1.07 is vanaf vandaag beschikbaar. De update heet Big Yeetus & Anti-Cheetus, verwijzend naar de twee grootste toevoegingen aan het spel met de patch.

  De afgelopen weken werden er al twee veranderingen van de nieuwe update bekendgemaakt. Het ging om een grote hamer in het spel die jou ontzettend ver weg kan slaan. Fall Guys kennende kan dit zowel in je voordeel als in je nadeel werken. Deze hamer is Big Yeetus genoemd. Een andere grote verandering in het spel is het anti-cheaters systeem. Dit is hetzelfde systeem dat gebruikt wordt door Epic Games’ Fortnite.

  Patch notes

  Met de ‘Big Yeetus & Anti-Cheetus’ update komen natuurlijk meer veranderingen dan alleen de twee nieuwe toevoegingen in de naam. Zo is er voor de PC-versie van Fall Guys toegevoegd dat je acties aan je muisknoppen toe kan voegen. Voor de PlayStation 4 is de stabiliteit van het maken van party's verbeterd. Buiten dat zullen er niet alleen variërende objecten in de rondes voorkomen vanaf nu, maar zullen er ook helemaal nieuwe objecten voorkomen. Fall Guys heeft plannen om dit systeem uit te breiden naar meer levels. Natuurlijk is er ook gewerkt aan bepaalde terugkerende glitches in en rond het spel. Zo is de overgang tussen rondes verbeterd en is er gezorgd voor minder disconnecties. Ook is de Fall Ball timer van 150 naar 120 seconden gegaan.

  Fall Guys doorbraak

  Op 4 augustus 2020 werd Fall Guys uitgebracht. Het spel was meteen een grote hit, mede doordat de game meteen gratis te downloaden was als je een PlayStation Plus abonnement had. Door de grote populariteit en hoeveelheid spelers, kwam natuurlijk ook een enorme influx aan cheaters. Met de update moet dat probleem nu ten einde komen.

  Fall Guys

  Verkijgbaar vanaf 4 august 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.