Fall Guys gaat Fortnite achterna met anti-cheater systeem

  In korte tijd is Fall Guys één van de meest populaire games geworden van het moment. Binnenkort zullen spelers ook minder last krijgen van cheaters, door een anti-cheater systeem dat ook in Fortnite wordt gebruikt.

  De grote populariteit van Fall Guys komt niet alleen met voordelen. De game heeft namelijk ook te maken met een flink aantal cheaters, die de lol verpesten voor de rest. Fall Guys is natuurlijk niet de eerste game in de geschiedenis van online multiplayer die met een plaag aan cheaters te maken krijgt, dus heeft ontwikkelaar Mediatonic geleerd van een collega.

  Binnenkort zal Fall Guys namelijk een nieuw anti-cheater systeem gaan krijgen, dat moet voorkomen dat spelers op illegale manieren te kroon weten te pakken. Hetzelfde systeem wordt nu al gebruikt in Fortnite, de enorm populaire titel van Epic Games. Via Twitter laat Mediatonic weten dat het nieuwe huidige systeem deze week wordt uitgebreid.

  De hit van 2020

  Fall Guys is één van de grootste hits van 2020 sinds de lancering in augustus. In de Battle Royale game moeten spelers meerdere levels door zien te komen in verschillende minigames, die zijn gebaseerd op televisieprogramma’s als WipeOut. Uiteindelijk kan maar één speler zich kronen tot winnaar, door in de finale als eerste door een obstakelparcours te komen of als laatste rond te rennen met een staart.

  Fall Guys is momenteel alleen beschikbaar op PC en PlayStation 4. De titel was één van de gratis PlayStation Plus titels van augustus en houdt momenteel het record in handen van de meest gedownloade PlayStation Plus game ooit. Daarmee heeft Fall Guys een betere lancering gehad dan zelfs Rocket League.

  Fall Guys

  Verkijgbaar vanaf 4 august 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.