Fall Guys krijgt bizar grote hamer Big Yeetus die je laat vliegen

  Yeet! De laatste maand is Fall Guys uitgegroeid tot een ware hype. De gratis PlayStation Plus game van augustus is immens populair. Nu lijkt er met de 'Big Yeetus' een nieuwe ervaring naar de game te komen.

  Via het officiële Twitteraccount van de game laat Fall Guys weten een ‘spicy leak’ te hebben voor haar fans. Een enorme hamer genaamd ‘Big Yeetus’ komt naar het spel. De hamer is volgens het spel chaotisch neutraal, niemands vriend, maar ook niet je vijand.

  Big Yeetus naar Fall Guys

  In de gedeelde teaser is te zien dat Big Yeetus kan worden gebruikt als hulpmiddel. Als je er op de juiste manier tegenaan springt, dan laat het je een deel van een parcour te skippen. In de clip is de Dizzy Heights-map te zien. Het is niet bekend of Big Yeetus alleen naar deze map komt, of ook in andere mini-games te zien is. Ook laat het nog niet weten wanneer Big Yeetus naar Fall Guys komt.

  Fall Guys Season 2

  Onlangs bracht PlayStation nog een sneak peek uit voor het tweede seizoen van Fall Guys. Hierin kwam onder meer een nieuw thema naar voren, namelijk de middeleeuwen.

  In de Season 2 video komen allerlei nieuwe kostuums naar voren. Deze hebben een middeleeuws randje, wat logisch is gezien dat het thema van het volgende seizoen wordt. Ook de arena's van de minigames worden hierop ingesteld. Denk aan loopbruggen, kastelen en houten poorten die je de weg zullen versperren

  Wordt de beste in Fall Guys

  Sinds de release van Fall Guys Ultimate Knockout is iedereen aan het strijden voor die felbegeerde kroon. Logisch natuurlijk, want wanneer je een battle royale met minigames speelt met zestig spelers wil je als winnaar uit de bus komen. Wij geven je de beste tips om de kroon te bemachtigen.

  Mocht je er nu pas achter komen dat Fall Guys een ding is, of geen mogelijkheid in augustus hebben gehad om het spel gratis te downloaden? De game is voor pc en PlayStation 4 voor 19,99 euro verkrijgbaar. Het is nog niet bekend of Fall Guys ook nog naar andere platforms komt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.