The Witcher seizoen 2 opnames hervat bij Kaer Morhen

  De productie van The Witcher is druk bezig om seizoen 2 van de Netflix Original serie op te nemen, zodat we in 2021 ervan kunnen genieten. Volgens berichten van Redanian Intelligence worden er nu scenes opgenomen bij Kaer Morhen.

  Netflix

  Dit artikel bevat mogelijke spoilers over The Witcher seizoen 2!

  In de wereld van The Witcher is Kaer Morhen een belangrijke locatie. Het is namelijk de thuisbasis van Geralt of Rivia en de andere Witchers die aangesloten zijn bij de School of the Wolf. De locatie wordt ook vaak bezocht in de boeken van The Witcher en de games.

  Volgens Redanian Intelligence zal de scène die bij Kaer Morhen wordt opgenomen ook geen simpele dialoog zijn, maar een uitgebreide actiescene. De site claimt dat de karakters Geralt, Ciri, Vesemir, Lambert, Eskel en Coën aanwezig zijn. De laatste drie zijn collega’s van Geralt, terwijl Vesemir zijn mentor is en gespeeld wordt door Kim Bodnia.

  Gevecht met een Leshy?

  De overige Witchers lijken voornamelijk gespeeld te worden door stuntmannen, wat nog maar eens bevestigd dat er flink wat actie plaats zal vinden bij Kaer Morhen. Eerder dit jaar plaatste Redanian Intelligence al een gerucht dat seizoen 2 een gevecht zal krijgen tegen een gevaarlijke en angstaanjagende Leshen, met grote gevolgen voor de aanwezige karakters.

  Dit monster zat ook in The Witcher 3: Wild Hunt. In de game heeft het monster een ontblote schedel, een enorm gewei en lange klauwen. Of het monster in de serie daadwerkelijk in de serie zit en of de Leshen hetzelfde uiterlijk zal krijgen in niet bekend.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.