Falcon and the Winter Soldier acteur rekent op boze fans

  Soms neemt een acteur een rol op zich die niet bij alle fans in goede aarde valt. Zo ook Wyatt Russell, die in The Falcon and the Winter Soldier een personage speelt waarvan hij vreest dat het polariserend zal zijn. Hij bereidt zich dan ook voor op flinke haat van fans.

  Disney+

  Let op! Dit artikel bevat spoilers voor aflevering 1 van The Falcon and the Winter Soldier!

  Aan het einde van Avengers Endgame besloot Steve Rogers de titel en het schild van Captain America over te dragen aan Sam ‘The Falcon’ Wilson. Maar Sam voelt zich er in The Falcon and the Winter Soldier niet goed bij en doneert het schild aan een museum tentoonstelling. Aan het einde van de aflevering blijkt alleen dat de regering het schild niet tentoonstelt, maar aan een nieuwe Captain America heeft gegeven.

  Acteur houdt rekening met boze fans

  De acteur achter deze nieuwe Captain America is Wyatt Russell, die zich maar al te bewust is van wat zijn rol bij sommige fans los kan maken. “Mensen gaan het waarschijnlijk haten en sommige mensen zijn juist enthousiast”, vertelt hij aan USA Today. Hoewel de acteur zich schrap zet voor boze fans, lijkt hij er vrede mee te hebben dat hij het nodige over zich heen zal krijgen:

  [Film en tv] zijn er om mensen emoties te laten voelen en ik hoop dat deze serie dat kan doen. Hopelijk hebben ze geen te grote hekel aan me. [...] Ik denk maar dat het een eer zou zijn om gehaat te worden in het Marvel universum.

  Wyatt Russell

  Hoe ontwikkelt Captain America zich in The Falcon and the Winter Soldier?

  Fans moeten nog even afwachten hoe de nieuwe Captain America precies in het verhaal van de serie past. Maar volgens Russell zal hij heel anders zijn dan Steve Rogers. De nieuwe Cap zal weliswaar proberen het juiste te doen, maar wel op zijn eigen manier. Door zijn voorgeschiedenis zal de nieuwe Captain America een wat minder goedzakkerige aanpak hanteren dan zijn voorganger.

  The Falcon and the Winter Soldier is nu te zien op Disney+. De komende tijd verschijnt er wekelijks op vrijdag een nieuwe aflevering. Ook de MCU-serie WandaVision is nu in zijn geheel op Disney+ te zien.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.