F1-uitzendingen Viaplay nu ook zonder abonnement te kijken

News
maandag, 26 juni 2023 om 10:00
f1viaplayf1641918326
Formule 1-liefhebbers kregen onlangs slecht nieuws: Viaplay gooit opnieuw de prijzen van een abonnement omhoog. Maar binnenkort wordt het mogelijk om de Formule 1 ook helemaal zonder abonnement te kijken. Voor vaste kijkers zal dat alleen niet goedkoper uitpakken.
Wie af en toe een sportwedstrijd kijkt, maar niet een heel seizoen volgt, kan soms betalen om één wedstrijd te kijken, in plaats van een betaalzender in het pakket op te nemen. Bij KPN gaat die mogelijkheid nu ook voor Formule 1 bestaan. Je kunt een eenmalige dagpas kopen voor de uitzending van Viaplay.
Daarmee kun je dan een dag lang alle Viaplay-uitzendingen rondom de Formule 1. Zo kun je zonder Viaplay-abonnement bijvoorbeeld een Grand Prix te volgen, of eerder in het weekend een vrije training of kwalificatie. Je kunt de uitzending zien op kanaal 290, wat een andere zender is dan de zender die KPN heeft voor Viaplay-abonnees.

Is een Viaplay dagpas bij KPN goedkoper?

Per dagpas betaal je 12 euro, die aan het einde van de maand wordt verrekend op je KPN-factuur. Als je niet vaak kijkt, kan het dus goedkoper zijn dan een Viaplay-abonnement, zeker na de recente prijsverhoging. Maar deze optie is niet voor alle kijkers geschikt.
Wil je bijvoorbeeld een heel raceweekend zien, dan zijn de drie dagpassen die daarvoor nodig zijn weer prijzig. Ook als je vaker in de maand een GP kijkt zit je al snel boven de maandprijs van Viaplay. Maar de mogelijkheid is een uitkomst als je zelden tijd hebt om een GP te kijken, maar voor een specifieke race graag een uitzondering maakt.

Populair Nieuws