Overzicht: zo kan je Viaplay het goedkoopste krijgen

News
donderdag, 22 juni 2023 om 10:30
viaplay met tekstf1648643997
Viaplay is de laatste tijd erg duur geworden dankzij meerdere prijsverhogingen. Je kan de streamingdienst alleen wel een stuk goedkoper krijgen dankzij verschillende kortingsacties. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle prijzen.
Vorig jaar is Viaplay gelanceerd in Nederland, met als grootste aantrekkingskracht de Formule 1. Die rechten zijn alleen niet goedkoop, helemaal dankzij de populariteit van de sport in Nederland. Viaplay bood dan ook op tegen Ziggo Sport, dat sinds de opkomst van Max Verstappen de sport uitzond in ons land.
Door de rechten voor de Formule 1, andere sporten (waaronder Bundesliga en de Premier League) en natuurlijk nog allerlei films en series, moet Viaplay wel flink wat geld vragen van haar abonnees. Daar is eerder dit jaar nog eens een prijsverhoging bij gekomen, waardoor Viaplay momenteel per maand 15,99 euro kost. Samen met Netflix is Viaplay daardoor de duurste streamingdienst in Nederland.

Viaplay krijgen met korting

Maar je kan gelukkig ook goedkoper een abonnement afsluiten voor Viaplay. Dat kan op verschillende manieren. Zo heeft de streamingdienst momenteel zelf een actie lopen, waarbij je een jaarabonnement kan afsluiten voor 99 euro, in plaats van de gebruikelijke 167,88 euro. Dat is dus veel geld dat je het eerste jaar kan besparen.
Daarnaast zijn er ook nog andere mogelijkheden bij verschillende telecomaanbieders. Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt van de kortingsacties waar je nu van kan profiteren:

Populair Nieuws