‘F1 23 wordt snel verder onthuld’

News
dinsdag, 14 maart 2023 om 12:00
f1 22 racef1650554186
Het nieuwe F1 seizoen is begonnen en begint komend weekend alweer aan zijn tweede GP. Daar hoort natuurlijk ook zoals ieder jaar weer een game bij. Die is al bevestigd door EA, maar mogelijk komt de volledige onthulling ook binnenkort.
Het nieuwe F1 seizoen is begin deze maand afgetrapt met de GP van Bahrein. Voordat die van start ging kwam EA al met een teaser van F1 23. Verder had de uitgever op dat moment niet zoveel te melden, maar nu lijkt de game al gesignaleerd in de Xbox Store.
Leaker Aggiornamenti Lumia, die geregeld het één en ander opduikelt uit de back end van de Xbox Store, heeft in die store een game gevonden die waarschijnlijk F1 23 is. De game is ingediend door EA en is ingedeeld in de categorie Racing & Flying. Hij draagt momenteel de naam Lorem Ipsum 70, maar dat zegt niet zoveel over de game zelf.
Uiteraard zou het nog om een andere racing game kunnen gaan. EA en Codemasters, de ontwikkelaar van F1 23, maken ook nog andere games in het genre. Maar het is natuurlijk wel een opvallende timing dat er zo snel na de eerste F1 23 tease ook een nieuwe racing game van EA opduikt in de Xbox Store. Wellicht is een uitgebreidere onthulling van de game dan ook niet ver weg.

Wanneer is de release van F1 23?

F1 23 laat helaas nog even op zich wachten. Hoewel het werkelijke Formule 1 seizoen al begonnen is, volgt de bijbehorende game meestal pas ergens in juni of juli. Tot die tijd kun je natuurlijk in F1 22 duiken, maar de statistieken in die game werken met informatie uit het vorige seizoen.