Extra beloningen voor uitdagingen deze week in Red Dead Online

News
woensdag, 08 april 2020 om 11:15
red dead online daily challengef1586331689
Door het coronavirus hebben spelers van Red Dead Online extra veel tijd om in het digitale Wilde Westen te steken. Meer tijd dus om de Daily Challenges te voltooien. Rockstar geeft daarom deze week extra beloningen voor de uitdagingen.
Spelers krijgen in Red Dead Online elke dag de mogelijkheid om verschillende Daily Challenges te voltooien. Wanneer je er deze week drie dagen op rij zo’n uitdaging haalt, dan beloont Rockstar je met een extra grote beloning. Voor het behalen van een 3-day Daily Challenge Streak krijg je naast de gebruikelijke rewards tien Special Health Cures, tien Special Miracle Tonics, tien Special Snake Oils, en twintig Incendiary Buckshot Slugs.
Heb je niet de mogelijkheid om elke dag Red Dead Online te spelen, dan zal je deze week niet met lege handen zitten. Alle cowboys die voor 14 april inloggen krijgen namelijk vijf goudstaven opgestuurd naar hun kamp.

Flink grinden in PvP

Liefhebbers van PvP kunnen deze dagen lekker grinden om flink in levels te stijgen. Voor alle wedstrijden en die je speelt in de Showdown Series en Races krijg je maar liefst twee keer zoveel ervaringspunten. Daarmee kan je mooi de extra beloningen binnenhalen voor elke tien levels voor de deadline van 1 juni.

Populair Nieuws