Bondgirl en actrice Honor Blackman overleden

  Honor Blackman, de actrice die bekend staat om haar rol als Pussy Galore uit de James Bond-klassieker Goldfinger, is op 94-jarige leeftijd overleden. Dit heeft haar familie maandagavond gemeld aan Sky News en BBC. Naast haar rol als Bondgirl speelde Hartman ook de hoofdrol in de bekende tv-serie The Avengers uit 1961.

  United Artists

  Bondgirl

  Op maandagavond 6 april is Britse actrice Honor Blackman overleden. Haar nabestaanden hebben aan de BBC verteld dat Blackman vredig is ingeslapen in haar huis in het zuidoosten van Engeland. Honor Blackman is 94 jaar geworden.

  Honor Blackman heeft in veel bekende films en series gespeeld. Zo speelde ze in 1961 de hoofdrol in de populaire tv-serie The Avengers. Daarnaast was ze als godin Hera te zien in Jason and the Argonauts en speelde ze de rol van Laura West in tv-serie The Upper Hand. Toch zullen de meeste mensen haar kennen van haar iconische rol als Pussy Galore in Goldfinger. Volgens acteur en comedian David Walliams zal Honor Blackman altijd voort blijven leven als Pussy Galore.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.