Eerste Elden Ring trailer nu te zien op FromSoftware website

  Enkele dagen geleden lekte al uit dat de samenwerking tussen FromSoftware en George R. R. Martin ‘Elden Ring' gaat heten. Nu is de Japanse website voor de game officieel online en is de eerste Elden Ring trailer te zien. Meer nieuws volgt mogelijk deze week.

  De Elden Ring trailer toont nog geen gameplay. De eerste onthulling van de game richt zich vooral op een sfeerimpressie van het verhaal en de wereld. Zoals je misschien gewend bent van de Dark Souls-ontwikkelaar zijn de hints naar het verhaal enigszins cryptisch.

  Wat is er in de Elden Ring trailer te zien?

  In de trailer zien we nog weinig. Er zijn vooral shots van een aantal personages uit de game. Zo zien we een vrouwelijk ogend figuur met een kunstmatige arm, volledig gehuld in een harnas. Ook zien we wat lijkt op een reusachtige brandende demoon. De meeste beelden zijn van een figuur die op een voorwerp slaat met een hamer.

  Die laatste figuur is wellicht bezig met de Elden Ring uit de titel. Een voice-over geeft enige hints naar wat de Ring precies is. We krijgen te horen dat deze door iets of iemand is gebroken. Of de figuur in de trailer de Ring aan het breken is, of juist aan het (her)smeden is, is onduidelijk.

  Krijgen we binnenkort nog meer te horen?

  Het is goed mogelijk dat we in de komende week meer gaan horen over Elden Ring. In de titel van de trailer staat ‘E3 2019’ en Bandai Namco, uitgever van de game, is op de beurs aanwezig. Meer nieuws lijkt in dit geval dan ook geen kwestie van ‘of’, maar vooral ‘wanneer precies’.

  Elden Ring

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.