Elden Ring gameplay trailer gelekt op social media

  We zitten al een tijdje met smart te wachten op de Elden Ring game. Nu is er naar verluidt een gameplay trailer gelekt in verschillende online chatgroepen en social media, waardoor we hopen dat een officiële vertoning niet ver weg is.

  We zitten al ontzettend lang te wachten op beelden van Elden Ring, het geesteskind van Game of Thrones schrijver George R.R. Martin en Dark Souls ontwikkelaar FROM Software. Nu lijkt er dan eindelijk een gameplay trailer gelekt te zijn in verschillende online chatgroepen en op social media. Het is duidelijk dat het niet gaat om de volledige trailer, maar toch zijn er al een paar toffe dingen te zien die we kunnen verwachten van de aankomende game.

  Zo krijgen we wat gevechten te zien, zien we een bossfight met een draak en krijgen we de eerste beelden van het vechten ter paard. De gameplay trailer is het eerste noemenswaardige beeld wat we hebben gekregen van Elden Ring sinds de aankondiging in 2019. Het lijkt erop dat George R.R. Martin dus niet alleen zijn tijd neemt met de Game of Thrones boeken.

  Officiële vertoning

  Waar en wanneer we een officiële vertoning krijgen van de gameplay trailer van Elden Ring is nog onbekend. Dit weekend gingen er geruchten rond dat de langverwachte game getoond zou worden bij een Xbox presentatie, maar de marketing directeur van Microsoft heeft dit gerucht al vakkundig uit de wereld geholpen. Dat de gameplay trailer gelekt is in chatgroepen en social media geeft alleen wel aan dat we de game waarschijnlijk binnenkort ergens gaan zien, zeker aangezien we laatst ook al een lek zagen van artwork. Waar rook is, is vuur zeggen we dan altijd.

  Elden Ring

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.