‘Er komt toch geen Call of Duty Advanced Warfare 2’

News
vrijdag, 04 november 2022 om 12:00
call of duty advanced warfaref1664981781
Hoewel Call of Duty-fans hun handen momenteel waarschijnlijk vol hebben aan Modern Warfare 2, zijn er ook al geruchten over toekomstige games in de reeks. Zo hoorden we onlangs dat Sledgehammer Games zou werken aan een vervolg op Advanced Warfare. Maar het lijkt erop dat dat niet daadwerkelijk het geval is.
Vorige maand werd beweerd dat Sledgehammer in 2025 met een nieuwe Advanced Warfare komt. Maar bronnen van Insider Gaming beweren dat dat niet het geval is. Het project is nog zeer vroeg in ontwikkeling en kan nog veel veranderen, waardoor het ook niet bekend is wat voor game het wel wordt als het geen Advanced Warfare 2 is.
Het is niet de eerste keer dat het bestaan van Advanced Warfare 2 in twijfel wordt getrokken. CharlieIntel toen het eerste gerucht de ronde deed meteen al aan dat zij het niet konden verifiëren. Inmiddels lijkt het er dus op dat CharlieIntel op dat moment terecht nattigheid voelde.
Insider Gaming heeft overigens gehoord dat de volgende Call of Duty van Sledgehammer Games zich in de toekomst afspeelt. Dat viel ook niet te controleren, maar als dat waar is zou dat ook de reden kunnen zijn dat eerdere berichtgeving sprak van Advanced Warfare 2. Advanced Warfare heeft namelijk een wat meer futuristische setting dan andere Call of Duty games.

Komt er ooit nog een Advanced Warfare 2?

Het is overigens niet uitgesloten dat er wel degelijk ooit een Advanced Warfare 2 komt. Immers is ook de Call of Duty van dit jaar onderdeel van een reboot. Het mag dan momenteel niet het plan zijn om Advanced Warfare 2 te maken, maar elke Call of Duty die nog vroeg genoeg in ontwikkeling is kan zomaar veranderen in een Advanced Warfare sequel of reboot.