'Sequel op Call of Duty Advanced Warfare is in de maak'

News
woensdag, 05 oktober 2022 om 17:00
call of duty advanced warfaref1664981781
We moeten nog even geduld hebben voor de lancering van Call of Duty Modern Warfare 2, maar het lijkt erop dat een nieuwe game in de franchise al is gelekt. Naar verluidt krijgt Advanced Warfare namelijk een vervolg.
Met tripjes naar het verleden en de toekomst lijkt het erop dat Activision Blizzard niet veel inspiratie meer heeft voor Call of Duty. Met de laatste paar games hebben we namelijk meerdere reboots voorbij zien komen. Zo kregen we eerst als een reboot van Modern Warfare en daarna Black Ops.
Na Call of Duty Modern Warfare 2 lijkt ook de volgende game zich in een bekend universum af te spelen. Volgens WhatIfGaming wordt de volgende Call of Duty namelijk een sequel op Advanced Warfare, de game die in 2014 uitkwam.
De game viel destijds op door de hoge snelheid van de gameplay. In Advanced Warfare kunnen spelers, zoals de naam al verklapt, aan de slag met wapens en technologie die futuristicher is dan de moderne tijd. Dat hogere tempo viel alleen niet bij iedereen in de smaak.

Wie gaat Advanced Warfare 2 maken?

Call of Duty Modern Warfare 2 en Call of Duty Warzone 2.0 worden gemaakt door Infinity Ward, waardoor het even zal duren voordat de geliefde studio met een nieuwe game zal komen. Het vervolg op Advanced Warfare zal volgens het gerucht dan ook niet door Infinity Ward gemaakt worden, maar Sledgehammer Games.
Wel zal het nog even duren, want naar verluidt zal Call of Duty Advanced Warfare 2 pas uitkomen in 2025, een jaar na de game van Treyarch Studios.

Populair Nieuws