Rockstar moedigt GTA Online spelers aan om overvallen te plegen

News
vrijdag, 04 november 2022 om 12:30
gta online heists eventf1667559235
Heists zijn altijd een populair onderdeel geweest van GTA Online. Deze maand moedigt Rockstar spelers aan om helemaal veel overvallen te plegen in Los Santos.
Als je werkt bij een bank of andere locatie waar veel waardevolle spullen worden bewaard in Los Santos, dan is het een goed idee om per direct een maandje vakantie te nemen. In november zullen er namelijk veel overvallen plaatsvinden in GTA Online.
Spelers krijgen de komende weken twee keer zoveel dollars en RP voor Setup Missions voor klassieke Heists. Voor de Prep Missions van de Doomsday Heist krijg je 1,5x zoveel beloningen. Lukt het je om alle Heists Finales te voltooien binnen drie weken, dan trakteert Rockstar je op een extra bonus van maar liefst 2.000.000 dollar!
Deze week kan je de kneepjes van het vak leren met The Fleeca Job. Daar krijg je nu bovendien het dubbele aantal rewards voor tot en met 9 november.

Veel meer bonussen in GTA Online

Natuurlijk zijn er meer voordelen deze week waar je van kan profiteren in de online wereld van GTA. Zo krijgt iedereen die inlogt een gratis Black Rockstar t-shirt, om het jubileum van de franchise te vieren. Racers kunnen ondertussen twee keer zoveel dollars en XP verdienen voor Street Races, evenals The Hunting Pack (Remix).
Kan je wel een nieuwe bolide gebruiken, dan moet je helemaal meedoen aan de Street Races. Eindig in de top 3 vijf dagen op een rij en je krijgt gratis de Declasse Mamba! Vertrouw je meer op je geluk, dan kan je naar het Diamond Casino & Resort gaan om kans te maken op de Pfister Comet SR.