Epic Games lanceert beloningssysteem

News
zondag, 21 mei 2023 om 12:30
epic gamesf1645113725
Goed nieuws voor wie regelmatig games aanschaft in de Epic Games Store. Epic heeft namelijk een beloningssysteem gelanceerd.
Het nieuwe beloningssysteem heet Epic Rewards en is eerder deze week ingegaan. Wanneer je een aankoop doet in de Epic Games Store verdien je nu punten: 5% van het oorspronkelijke bedrag. Je verdient niet alleen punten bij het kopen van games, maar ook bij add-ons, virtuele valuta zoals V-Bucks en zelfs bepaalde abonnementen. Daarvoor moet je wel de meest recente versie van de Epic Games Store End User License Agreement accepteren, die je bij je instellingen en dan ‘subscriptions’ kunt vinden.

Hoe maak je gebruik van Epic Games’ beloningssysteem?

Epic Games’ beloningssysteem werkt heel makkelijk: je hoeft je niet in te schrijven of iets aan te klikken. Wanneer je een aankoop gaat doen via je Epic Games account wordt je automatisch ingeschreven voor de dienst. Het kost je ook helemaal niets. Wel moet je even wachten op je punten: de Epic Rewards worden twee weken na de aankoop aan je account toegevoegd.
De Epic Rewards kun je uiteraard gebruiken om korting te krijgen op toekomstige aankopen. De punten zijn ook te combineren met andere kortingen en coupons, waardoor je dus nóg meer korting kunt krijgen. Let wel op: je kunt je punten dus opsparen, maar ze hebben wel een vervaldatum. Dat betekent niet dat je je moet haasten, de Epic Rewards zijn namelijk 25 maanden nadat ze zijn toegevoegd aan je account geldig.
Epic Rewards is op een mooi moment uitgerold. Deze week is namelijk ook de Mega Sale van start gegaan. Zo kun je dus een hoop punten sparen. XGN zette een aantal games uit de sale voor je op een rijtje.