Epic Games laat je hersens kraken in gratis tactische game

News
donderdag, 07 september 2023 om 17:00
epic gamesf1645113725
Het is donderdag en dus is er weer een nieuwe gratis game in de Epic Games Store te vinden. Deze week geeft Epic Games gratis game weg waarbij je flink tactisch te werk kan gaan, maar waarbij de actie toch enorm snel kan gaan. Uitdagend? Jazeker!
Gaming is een dure hobby en de prijsverhogingen vliegen je om de oren. Epic Games doet daar niet aan mee en geeft ook deze week gewoon weer een toffe game gratis weg. Daar hoef je niets voor te doen of te betalen, je hoeft hem alleen maar te claimen!
Epic Games geeft regelmatig games weg in de eigen Epic Games Store. Deze week is dat een uitdagende game van Free Range Games. In Spelldrifter speel je enerzijds en tactische cardbased game, anderzijds een snelle RPG gevechtsgame. Je verzamelt kaarten voor je deck, kiest de acties die je wil uitspelen en weegt je resources af. Vervolgens treedt het Tick mechanisme in werking en worden alle acties tegelijk in real-time afgespeeld. Wie de acties slim combineert kan zo enorme voordelen halen en de tegenstanders flinke extra schade berokkenen. Tactisch denken, maar dus ook episch genieten van het resultaat!

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws

Laatste Reacties