De beste Summer Sale deals van het moment bij Nedgame

Article
donderdag, 07 september 2023 om 16:00
nedgame logo headerf1668180081
Zon en regen wisselen elkaar constant af momenteel. Met het wisselvallige weer zijn het ideale dagen om thuis lekker op de bank te gamen. Nedgame heeft nu een mooie Summer Sale lopen, waarbij je toffe games tegen flink wat korting kunt halen. Dit zijn de beste Summer Sale deals bij Nedgame!

PlayStation 5

Zonder twijfel de meest populaire console van deze generatie is de PlayStation 5. Het apparaat is lange tijd bijna niet te krijgen geweest, dankzij een tekort aan semi-conductor chips en scalpers. Maar Sony heeft nu gezorgd voor een goede voorraad van de PS5 en dat niet alleen. De console is momenteel bij Nedgame namelijk met veel korting te scoren. Als je nog geen PS5 hebt, dan is nu hét moment om de console te scoren!

DualSense Controller

Haal je een PlayStation 5 in huis tijdens de Nedgame Summer Sale of heb je de console al eerder gekocht? Dan kan je bijna altijd wel een nieuwe controller gebruiken. Of dat nu vanwege een stijlvoller kleurtje is of omdat je graag games speelt met vrienden op de PlayStation 5. Momenteel kan je de geavanceerde controller van Sony ook met korting halen, dus sla snel je slag. En als je meerdere controllers tegelijk wil opladen, dan kan je ook goedkoop de DualSense Charging Station halen.
elden ring combatf1644405058

Street Fighter 6

Wil jij uren doorbrengen alleen of met vrienden op de PlayStation 5? Dan is Street Fighter een ideale titel. Nummer 6 maakt alles waar wat de voorganger niet deed en je kan blijven oefenen om beter te worden. Wie is er beter in vechten? En met welk personage kun jij het beste uit de voeten? Tijd om dat te gaan uitvogelen in Street Fighter 6.

Elden Ring

Zeg je, doe mij maar me time op de PlayStation of Xbox zonder die vrienden. Dan is Elden Ring een goed idee, mits je over een portie geduld beschikt. Je zult vaak sterven in deze game, meer dan gemiddeld. Enkel de aanhouder wint. En daarvoor ben jij een gamer toch? Om te laten zien wat je in huis hebt. Daarnaast is het een aanrader voor iedereen die houdt van fantasy en duistere settings.
nintendo switch oled reservar comprarf1660487153

Switch OLED

Misschien heb je al een PlayStation 5 of Xbox in huis, maar nog geen Switch. Dan is dit een goed moment om er alsnog één te halen. De Switch OLED is de beste versie van alle versies die er van de Switch op de markt zijn gekomen en is nu te koop voor 328 euro. Daar kun je bijvoorbeeld de nieuwe Zelda op spelen. Voor een paar tientjes extra heb je de nieuwe OLED Pokémon versie in huis.

Sandisk Micro SD-kaart

Als je eenmaal een Switch gekocht hebt, is het handig om wat extra geheugen aan te schaffen. Dat kan met een memory kaart. Op die manier kun je in de eShop leuke games voor een zacht prijsje kopen en ook wat grotere titels downloaden. Als er iets vervelend is, is dat je geheugen vol zit. Dus een kaartje erbij kopen is altijd een goed idee. Je hebt ze in verschillende formaten.
hogwarts legacy wandf1675954194

Marvel's Spider-Man

Het kan natuurlijk ook zijn dat jij nog helemaal geen PS5 heb aangeschaft (we oordelen niet), maar wel aan het overwegen bent. Heb jij een PS4? Bereid je dan met Marvel's Spider-Man voor op het nieuwe deel. Het is een heerlijke vermakelijke game waar je niet enkel rondslingert, maar vooral een tof verhaal dooloopt. Stoom jij je klaar voor het nieuwe deel?

Hogwarts Legacy

Mocht je inderdaad zijn van de vorige generatie, dan hebben we de ultieme tip voor Xbox One: Hogwarts Legacy. Dit is voor degenen die van fantasy houden, maar geen uitdaging zoeken zoals Elden Ring. Bovendien is de muziek prachtig en kan elke Harry Potter fan hier heel wat uren in kwijt. De game is een feest van herkenning en heft vooral erg gave missies om te spelen; zowel hoofd- als zijmisses.
prince of persia sands of time remakef1599809814

Prince of Persia Trilogy

We gaan nog een stapje verder qua retro, namelijk de PlayStation 3. Er zijn ongetwijfeld mensen die deze spelcomputer ook nog hebben liggen. Met de aankondiing van een nieuwe Prince of Persia is misschien wel tijd om de trilogie van vroeger opnieuw te spelen. Dit deed Ubisoft voordat Assassin’s Creed zo groot was. En jawel, je mag ook in die games flink klauteren. Hartstikke leuk om die drie nog weer eens te spelen.. of voor het eerst!

Ghost of Tsushima

Over Assassin’s Creed gesproken, als je van open werelden houdt met een hoop scherpe wapens, dan is Ghost of Tsushima Director’s Cut een game in de Summer Sale die je niet mag missen. In de game reis je naar het feodale Japan, op het prachtige eiland Tsushima. Alles is alleen niet zo rooskleurig, want het eiland wordt aangevallen door Mongolen en het is aan de samurai Jin om daar een bloederig stokje voor te steken. En met de Director’s Cut krijg je ook nog eens toegang tot de uitbreiding met een geheel nieuw eiland.
2023 03 07 octopath traveller 2 2f1691076806

Octopath Traveler II

Zoek je meer verdieping en ben je wel van verhaallijnen en het liefst van meerdere personages? Dan kun je Octopath Traveler II in de aanbieding halen voor de PlayStation 5. Het eerste deel kon menig Japan freaks in bekoring brengen en daarom kon een tweede deel niet uitblijven. Zorg er wel voor dat je wat ruimte over hebt in je agenda, want het kost je wat tijd om alles te doorlopen.

Scarlet Nexus

En dan komen we bij onze laatste titel: Scarlet Nexus. Dit was een paar jaar terug toch wel een enorme verrasing. De game is beregoed en combineert allerlei gameplayvormen. Een shooter, actie, vechten.. je gaat het allemaal meemaken in Scarlet Nexus. Het is een sciencefiction game maar wel één waar je U tegen zegt. Een must eigenlijk als je een PS5 in huis hebt.