Populaire Netflix-serie Locke and Key stopt na seizoen 3

News
donderdag, 07 april 2022 om 16:30
lockekey season2 episode8 00 20 40 22r 1f1649340950
Fans van de serie Locke and Key moeten binnenkort afscheid nemen van de serie. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat de show zal stoppen op de streamingdienst na seizoen 3.
De aankondiging van Netflix om te stoppen met Locke and Key komt niet als een verrassing voor de makers van de serie, zo meldt The Hollywood Reporter. Het plan was namelijk altijd om een verhaal van drie seizoenen te maken en om te stoppen met de serie was dan ook een gezamenlijke beslissing, laten co-showrunners Carlton Cuse en Meredith Averill weten.
Cuse en Averill zijn Netflix dankbaar dat ze de mogelijkheid hebben gekregen om het verhaal van Joe Hill en Gabriel Rodriguez naar het televisiescherm te brengen, precies op de manier zoals ze dat wilden.

De avonturen van de Locke familie

In Locke and Key wordt Rendell Locke vermoord door een voormalig student van hem. Na de moord besluit zijn vrouw Nina om te vertrekken met haar drie kinderen naar het familiehuis in Matheson, Massachusetts. Al snel ontdekken de kinderen alleen mysterieuze sleutels in het huis, waarmee ze magische deuren kunnen openen. Eén probleem: er is ook een demonische entiteit op zoek naar de sleutels.