Epic Games geeft twee klappers van games gratis weg!

News
vrijdag, 28 juli 2023 om 9:00
epic gamesf1645113725
Epic Games schiet uit zijn slof en geeft twee niet te missen games gratis weg! Met de freebies van deze week ben je uren onder de pannen in een ruimte-epos RTS game die tientallen missies omvat en een FPS die moorden tot een hogere kunst verheft.
Epic Games is goed bezig! Na vorige week al twee toppers van games weg te hebben gegeven, zijn de gratis games deze week mogelijk nóg beter! Dankzij Epic mogen we deze week een geweldige RTS game bijschrijven en mogen we gaan freerunnen in een stylistische FPS, waarbij we alle tegenstanders al schietend en glijdend omleggen. Laten we snel kijken!

Homeworld Remastered Collection

Deze collectie bestaat eigenlijk uit twee games; Homeworld en Homeworld 2. Het origineel verscheen al in 2000, maar kreeg een remastered versie in 2015. De game, waarin je de restanten van het Kushan volk helpt om een nieuw thuis te vinden, nadat hun thuisplaneet in een bloederige oorlog vernietigd werd.
De game werd geprezen om zijn goede verhaallijn en bracht veel nieuwe elementen naar het RTS genre. Meerdere vervolgen kon dan ook niet uitblijven en Homeworld 2 kwam er dan ook in 2003. Ook die game kreeg in 2015 een Remastered versie. Beide games kan je nu dus gratis scoren in de Epic Games Store!

Severed Steel

Wie Severed Steel probeert te omschrijven komt al snel uit op Mirror's Edge en John Wick. In Severed Steel ren je al freerunning door de levels, loop je als een Prince of Persia langs muren en vermijd je obstakels zodat je soepel verder kan rennen. Verschil is, die obstakels zijn bad guys, die niet schromen om het vuur op je te openen.
Daarom trek je je wapen en beantwoord je het vuur met je eigen kogels, al dan niet in bullet-time, of glij je naar ze toe om ze op knie-hoogte onderuit te halen. Severed Steel munt uit in grafisch prachtig gestyleerde runs door een superstructuur vol bad guys, die allemaal staan te wachten om je een kopje kleiner te maken.
Heb je alle levels van de verhaalmodus gespeeld? Dan wacht je een level-editor waarin je zelf je eigen levels kan maken. Of je gaat de uitdaging aan en speelt een van de vele user-made levels. Je raakt nooit uitgespeeld!

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.