Sony maakt PS Plus Essential games voor augustus bekend

News
donderdag, 27 juli 2023 om 9:00
ps plus ps5f1631005854
De zomer is in volle gang, al zou je dat niet denken als je naar buiten kijkt. Voor wie liever binnen blijft en games speelt heeft Sony goed nieuws: de nieuwe games voor PS Plus abonnees zijn bekend! Kijk snel of er wat voor jou bij zit!
Het is bijna het einde van de maand en dus is het tijd om te gaan kijken welke gratis games er voor PS Plus abonnees beschikbaar komen. Sony heeft bekendgemaakt welke games abonnees volgende week dinsdag gratis kunnen scoren en spelen. De games komen dit keer meteen bij het begin van de maand al beschikbaar, te weten op 1 augustus!
De games die we vanaf 1 augustus kunnen spelen zijn:
PGA Tour 2K23 is een game voor de echte golf-fanaten, maar die geen zin hebben om kilometers achter het balletje aan te lopen. Je kan een eigen karakter aanmaken in MyPlayer, of spelen met een bekende golf-speler, waaronder Tiger Woods. De game is enorm uitgebreid en tegenwoordig ook online te spelen met je eigen sociale hub!
Dreams is heel bijzonder. Om dit een teken-tool te noemen is veel te kort door de bocht. In Dreams kan je je eigen game-wereld ontwerpen en de game ook echt spelen! Wees je eigen Media Molecule en creëer je eigen game!
Iets minder vrolijk is Death's Door. In deze donkere komedie ga je een isometrisch avontuur aan met melee wapens, pijl en boog en magie. Mis deze game niet, hij stroomt over van de kwaliteit!
dfe9b096763b7cf9c19315bcfb12049e39d135531f1690385683

Gratis games voor PS Plus Essential voor juli nu nog te scoren

Tot het zover is kunnen PS Plus abonnees de PS Plus Essential game voor juli nog downloaden. Tot 1 augustus zijn nog beschikbaar:
Ook de PS Plus Extra en PS Plus Premium games van juli zijn nog beschikbaar. Met onder anderen It Takes Two, Sniper Elite 5, Dynasty Warriors 9, World War Z, The Ascent en Twisted Metal was dat een prima lijst die je zeker niet moet overslaan!
Om de games ook na augustus te kunnen spelen hoef je de games niet te downloaden, voor eind augustus claimen is voldoende. Vanaf dat moment staan ze in je PS Plus library zolang je PS Plus Essential of hoger abonnement loopt en kan je ze altijd downloaden en spelen. Ook als je het laat verlopen en later weer activeert kun je je eerder geclaimde games weer spelen. Met de duurdere PS Plus Extra en Premium abonnementen kun je nog veel meer games gratis spelen, maar dan in een soort Game Pass-model.